Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 Agbar, nou col·laborador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Agbar, nou col·laborador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Agbar, nou col·laborador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

L'alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs i el director general de l'empresa han escenificat l'acord al Pont del Diable
Agbar, nou col·laborador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 Foto: Tarragona 2017
11/10/2016

L'acord de col·laboració ha estat signat per l'alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i el director general de l'empresa, Albert Martínez Lacambra. L'acte ha tingut lloc al monument del Pont del Diable, aqüeducte romà que subministrava l'aigua del riu Francolí a l'antiga ciutat de Tàrraco. També hi han assistit el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor; el Director General de Sorea, Francesc Mayné, i el Director de Desenvolupament de Negoci a Catalunya, Joan Carles Virgili.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït el suport i implicació d'Agbar amb els Jocs Mediterranis i ha afegit que "continuem sumant companys de viatge que ens ajudaran a organitzar uns grans Jocs. És un luxe poder comptar amb el suport d'una empresa líder en gestió eficient del cicle de l'aigua com Agbar. Hem volgut escenificar l'acord en un dels espais patrimonials més importants del nostre territori, com és el Pont del Diable, que ja servia fa milers d'anys per gestionar el cicle de l'aigua en època romana".

Nova empresa col·laboradora
Agbar s'uneix així a la categoria de col·laborador oficial de Tarragona 2017 juntament amb empreses com Dow, COMSA i Empresa Plana. L'empresa dedicada a la gestió eficient del cicle de l'aigua se suma així a altres companyies internacionals que es comprometen amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2017. En l'actualitat el Pla de Patrocinis dels Jocs Mediterranis preveu cinc categories principals de patrocini: soci, patrocinador, col·laborador i proveïdor oficial, així com la d'"Amics de Tarragona 2017".

Segells de reconeixement d’administració oberta