Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 BORGES, nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

BORGES, nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

BORGES, nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Aquest acord s'afegeix als ja signats en aquesta categoria amb El Corte Inglés i Movistar
BORGES, nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 Tarragona 2017
07/06/2016

Borges International Group i la Fundació Tarragona 2017 han fet públic l'acord de patrocini mitjançant el qual l'empresa es converteix en nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L'alcalde i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; i el conseller delegat de Borges, David Prats; han rubricat l'acord en un acte celebrat a la fàbrica de l'empresa a Reus. També hi ha assistit el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera.

L'alcalde i president de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, s'ha mostrat molt satisfet per l'acord signat i ha destacat la rellevància de comptar amb Borges com a company de viatge: "és molt important poder tenir el suport d'una empresa internacional i històrica com Borges, nascuda al nostre territori, i ambaixadora dels valors mediterranis i l'alimentació saludable arreu del món. Aquest nou acord fa palesa un cop més la confiança que tenen les empreses de casa nostra amb els Jocs Mediterranis".

Patrocinador oficial dels Jocs

La mediterraneïtat sempre ha estat un concepte molt unit a Borges, als seus productes i a la seva cultura empresarial, que entén l'alimentació i el benestar com un concepte holístic. Per tot això, i pel seu compromís social amb el territori, l'empresa ha decidit participar activament en aquesta fita històrica.

Borges s'afegeix així a El Corte Inglés i Movistar en la categoria de patrocinador oficial de Tarragona 2017. El Pla de Patrocinis dels Jocs Mediterranis preveu tres categories principals de patrocini: soci oficial, patrocinador oficial i col·laborador. Cal recordar que els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 reben la consideració d'esdeveniment excepcional d'interès públic pel qual els donants i patrocinadors dels Jocs podran beneficiar-se d'una elevada exempció fiscal de la seva aportació des de l'1 de gener del 2014 fins al 31 de desembre del 2017.

Segells de reconeixement d’administració oberta