Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 Comencen els treballs anuals de manteniment a les piscines municipals

Comencen els treballs anuals de manteniment a les piscines municipals

Comencen els treballs anuals de manteniment a les piscines municipals

El tancament de les instal·lacions es farà de forma esglaonada per tal que els usuaris sempre tinguin disponible alguna instal·lació esportiva
22/08/2016

 

El dilluns vinent, 29 d'agost, comencen els treballs anuals de manteniment a les piscines municipals per realitzar les operacions de manteniment que durant el temps de funcionament normal no es poden realitzar, així com la neteja l'interior de la piscina i la substitució de l'aigua, que són necessaris per al bon funcionament dels complexos esportius.

Això comporta que, de forma esglaonada, es produeixi el tancament de les instal·lacions de tal forma que els usuaris sempre tinguin a la seva disposició alguna instal·lació esportiva disponible de la xarxa del Patronat Municipal d'Esports.

Els dies concrets en què es faran els treballs són:

• Piscina municipal de Riu Clar - Tancada del 29 d'agost a l'11 de setembre
• Piscina municipal de Bonavista - Tancada per manteniment del 5 de setembre al 18 de setembre
• Piscina municipal del Serrallo - Tancada per manteniment del 19 de setembre al 2 d'octubre
• Piscina municipal de Sant Salvador - Tancada per manteniment del 12 de setembre al 25 de setembre
• Piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau - Tancada per manteniment del 19 de setembre al 2 d'octubre


Cal recordar que les instal·lacions esportives de Campclar, inclosa la piscina, estan tancades des del 27 de juny pels treballs de millora que s'hi estan efectuant. Les obres, emmarcades en els treballs de construcció de l'Anella Mediterrània dels Jocs del 2017, inclouen la reforma de la zona de vestidors del complex esportiu.


Precisament per oferir un millor servei pel tancament de la instal·lació de Campclar, a partir del dia 19 de setembre la piscina municipal de Riu Clar ampliarà el seu horari. Si fins ara obre de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 21 h, i els dissabtes de 9.30 a 13.30 h, des d'aquesta tardor ho farà de dilluns a divendres ininterrompudament de 7 a 21.30 h, dissabtes de 9 a 21 h i diumenges de 10 a 14 h.

Segells de reconeixement d’administració oberta