Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 Comencen les obres de millora de les instal·lacions esportives de Campclar

Comencen les obres de millora de les instal·lacions esportives de Campclar

« Juliol 2019 »
Juliol
DlDtDcDjDvDsDg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Comencen les obres de millora de les instal·lacions esportives de Campclar

Comencen les obres de millora de les instal·lacions esportives de Campclar Poliesportiu de Campclar.
A partir del 27 de juny els usuaris, entitats i clubs usuaris seran reubicats a d’altres instal·lacions properes.
08/06/2016

A partir del dilluns 27 de juny les instal·lacions esportives de Campclar romandran tancades a causa de les obres de l'Anella Mediterrània dels Jocs del 2017. La remodelació de l'estadi d'atletisme i del velòdrom i la renovació dels vestuaris del complex, a més de la construcció del Palau d’Esports i de la urbanització de l'Anella, impediran el normal funcionament de les instal·lacions i en motiven el tancament. Les persones abonades podran fer ús de les altres instal·lacions esportives municipals, una de les quals, la de Riu Clar, ampliarà el seu horari per oferir un millor servei als usuaris. El complex esportiu reobrirà les portes la primera quinzena de juliol de 2017, un cop acabades les competicions dels Jocs Mediterranis.

Les instal·lacions de Campclar afectades pels treballs són totes les que conformen el complex: les piscines, el poliesportiu, la pista d'atletisme i el velòdrom. Totes elles seran inaccessibles durant els propers mesos perquè, o bé seran objecte d'una profunda renovació, o bé els treballs de l'entorn en faran impossible l'accés.

Les persones i entitats usuàries de les instal·lacions de Campclar disposaran de diferents alternatives. En el cas de les piscines i els gimnasos, els usuaris podran fer ús de les altres cinc instal·lacions del Patronat Municipal d'Esports a Riu Clar, Bonavista, el Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. Cal remarcar que dues d'aquestes instal·lacions (Riu Clar i Bonavista) es troben a menys de dos quilòmetres de distància. També s'han reubicat a d'altres instal·lacions, mantenint en la mesura del possible el dia i hora de l'activitat, els col·lectius i usuaris dels cursets.

Les instal·lacions municipals mantindran el seu horari a excepció del complex esportiu de Riu Clar, que ampliarà notablement l’horari a partir de la nova temporada fins oferir la mateixa jornada que el de Campclar. D'aquesta manera, les instal·lacions de Riu Clar fins ara obren de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 21 h, i els dissabtes de 9.30 a 13.30 h, mentre que a partir del 3 d’octubre obriran de dilluns a divendres ininterrompudament de 7 a 21.30 h, dissabtes de 9 a 21 h i diumenges de 10 a 14 h.

Pel que fa a les altres instal·lacions, s'han buscat altres alternatives a la província per als clubs que s'entrenaven a la pista d'atletisme. De la mateixa manera, també s'està treballant per reubicar les entitats i clubs usuàries del pavelló de Campclar, ja sigui en altres pistes properes com, fins i tot, a les instal·lacions esportives de les escoles. També s'està buscant una alternativa per als ciclistes de la Federació Catalana que, dos dies a la setmana, utilitzaven el velòdrom de Campclar.

Les oficines del Patronat Municipal d’Esports, també ubicades fins ara a Campclar, es traslladaran mentre durin els treballs a la Torre Forta (c. Riu Francolí, 65-57), antigues dependències de l’Institut Municipal de Serveis Socials.

Per a més informació, els usuaris poden adreçar-se al Patronat Municipal d’Esports al telèfon 977 550 299.

Comparteix

arxivat sota: , ,
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat