Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 El 1r Memorial Jesús Sanjosé recordarà un dels referents del bàsquet a la ciutat

El 1r Memorial Jesús Sanjosé recordarà un dels referents del bàsquet a la ciutat

El 1r Memorial Jesús Sanjosé recordarà un dels referents del bàsquet a la ciutat

El CB Tarragona i el CB Valls jugaran dilluns al vespre al pavelló del Serrallo.
03/12/2016

El pavelló del Serrallo acollirà aquest dilluns 5 de desembre el 1r Memorial Jesús Sanjosé, un partit de bàsquet entre el CB Tarragona i el CB Valls que servirà per homenatjar qui va ser un referent del bàsquet a la ciutat.

El partit, organitzat pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bàsquet i el Club Bàsquet Tarragona, començarà a les 20.30 h. L'entrada serà gratuïta.

Jesús Sanjosé va ser l'any 1978 un dels fundadors del Club Bàsquet Tarragona, el qual va dirigir en diferents etapes fins a principis dels anys 90. Posteriorment també es va asseure a les banquetes de clubs com el Valls i el Reus Deportiu. Sanjosé va alternar la seva feina a com a entrenador amb la tasca com a cap d'administració del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona. La seva dedicació va ser reconeguda amb el diploma al mèrit esportiu per part de l'Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta