Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis comença dijous les seves reunions de treball

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis comença dijous les seves reunions de treball

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis comença dijous les seves reunions de treball

La delegació internacional realitzarà dijous i divendres les habituals reunions internes del Comitè Executiu i de seguiment del projecte de Tarragona 2017
29/03/2016


El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) realitzarà dijous i divendres les seves reunions de treball. La delegació internacional, encapçalada pel seu president Amar Addadi, mantindrà les seves trobades periòdiques per tal de seguir treballant i avaluar el rumb del projecte de Tarragona 2017.

Com ja és habitual en les visites que realitza el CIJM, les jornades de treball d’aquests dies estaran dividides en dues parts. D’una banda, el Comitè Internacional durà a terme les reunions internes del seu Comitè Executiu, de l'altra, trobades conjuntes amb alguns membres del Comitè Organitzador de Tarragona 2017 per tractar aspectes operatius dels Jocs.

Programa dijous 31 de març
9 h – Reunió de la Comissió Tècnica.
Reunió de la Comissió Mèdica i Anti-Doping.
11 h – Comissió de Coordinació del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis i el Comitè Organitzador de Tarragona 2017, amb la presència de l’alcalde de Tarragona i president del COJM, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco.
14 h – Visita del CIJM a les seus i instal·lacions dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Horaris previstos:
15.25 h – Complex de Camp Clar
15.55 h – Pavelló Sant Jordi
16.40 h – Marina Port Tarraco
17.25 h – Club de Tir Jordi Tarragó
18.05 h – Pavelló de Vila-seca

Programa divendres 1 d’abril
9 h – Reunió del Comitè Executiu del CIJM.
15 h – Reunió conjunta entre membres del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis i la Comissió de Coordinació del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, amb la presència de l’alcalde de Tarragona i president del COJM, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco.

Totes les reunions de treball tindran lloc al Centre de Convencions de Port Aventura.

Segells de reconeixement d’administració oberta