Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 El diumenge 10 d'abril, Tarragona correrà pel Parkinson

El diumenge 10 d'abril, Tarragona correrà pel Parkinson

El diumenge 10 d'abril, Tarragona correrà pel Parkinson

La trobada es realitza simultàniament a diverses ciutats europees i el testimoni serà el periodista tarragoní Carles Francino.
El diumenge 10 d'abril, Tarragona correrà pel Parkinson Presentació de Run for Parkinson 2016 a Tarragona.
05/04/2016

El proper diumenge dia 10 d’abril l’Associació Parkinson Comarques de Tarragona i la Conselleria d’Esports organitzen la 7a edició de la caminada solidària RUN FOR PARKINSON al Parc del Francolí.

Es tracta d’una jornada festiva i popular que consisteix en fer una caminada on es comptabilitzen els quilòmetres recorreguts que cada participant realitzi en un circuit marcat. La trobada es realitza simultàniament a diverses ciutats europees i el testimoni d’aquesta  campanya serà un tarragoní, el periodista Carles Francino, actualment director i conductor del programa radiofònic “La Ventana”  de la cadena Ser.

La trobada servirà per sensibilitzar i informar a la societat de la problemàtica de la malaltia del Parkinson. La coordinadora de l’Associació Parkinson Comarques de Tarragona, Cori Sancho, ha explicat: “cada edició hem anat creixent en participants i que aquest any esperem arribar als 600 participants, per això comptem amb el suport organitzatiu de l’entitat Onada i de la Salle Torreforta”.

La consellera d’Esports, Maria Isabel Negueruela, ha fet una crida a la participació de la ciutadania en aquest acte solidari i esportiu i ha explicat: “Des de la conselleria d’Esports apostem per la pràctica de l’esport com un element clau per la millora de la qualitat de la vida de les persones”.

L’activitat es realitzarà el dia 10 d’abril de 10 a 14 hores i és oberta a la participació de tothom amb un donatiu de 5 €. La inscripció pot fer-se fins a 30 minuts abans.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta