Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 Els socis del Patronat Municipal d'Esports que portin un nou abonat tindran un descompte del 50% en la seva quota

Els socis del Patronat Municipal d'Esports que portin un nou abonat tindran un descompte del 50% en la seva quota

Els socis del Patronat Municipal d'Esports que portin un nou abonat tindran un descompte del 50% en la seva quota

30/09/2016El Patronat Municipal d'Esports llença a partir de l'1 d'octubre una campanya amb el títol Porta un amic al Patronat amb l'objectiu de bonificar als socis i aconseguir nous abonats. La iniciativa consisteix a oferir a totes les persones que ja són del Patronat un descompte del 50% en la seva quota per cada nou soci que portin a les instal·lacions. La campanya s'estendrà fins a desembre, per tant els abonats tenen tres mesos per aconseguir captar nous socis. El nou abonament haurà de ser, com a mínim, de la mateixa categoria, tipus i període. El nou abonat estarà exempt de pagar la quota de matrícula.

Aquesta campanya va amb la línia de fomentar la pràctica de l'esport com a element de salut, "per aquest motiu –remarca la consellera d'Esports, María Isabel Negueruela- volem fer arribar l'esport a tot el conjunt de la ciutadania. Augmentarem les activitats i facilitarem encara més l'accés a les instal·lacions esportives".

Recordem que l'abonat al Patronat Municipal d'Esports pot gaudir de les instal·lacions i els serveis dels sis complexos esportius que hi ha repartits per tota la ciutat: Bonavista, Campclar (que actualment es troba en importants obres de millora), Riu Clar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Serrallo. Els abonats poden gaudir de la piscina, utilitzar el gimnàs, jugar a pàdel o practicar activitats com aquagim, zumba o aeròbic.

Precisament per oferir un millor servei pel tancament de la instal·lació de Campclar, la piscina municipal de Riu Clar ha ampliat el seu horari. Si fins ara obria de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 21 h, i els dissabtes de 9.30 a 13.30 h, des d'aquesta tardor ho farà de dilluns a divendres ininterrompudament de 7 a 21.30 h, dissabtes de 9 a 21 h i diumenges de 10 a 14 h.

El Patronat Municipal d'Esports actualment compta amb 8.000 socis.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta