Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 Els XVIII Jocs Mediterranis se celebraran del 22 de juny a l'1 de juliol de 2018

Els XVIII Jocs Mediterranis se celebraran del 22 de juny a l'1 de juliol de 2018

Els XVIII Jocs Mediterranis se celebraran del 22 de juny a l'1 de juliol de 2018

El CIJM dóna suport a la decisió d'ajornar un any la data prevista, provocada per la manca d'un govern espanyol estable que ha impedit la concreció del finançament previst per part de l'Estat
Els XVIII Jocs Mediterranis se celebraran del 22 de juny a l'1 de juliol de 2018 Foto: Mauri
08/11/2016


Els XVIII Jocs Mediterranis se celebraran del 22 de juny a l'1 de juliol de 2018. Així ho han exposat avui en roda de premsa l'alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco.

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha justificat la decisió d'ajornar un any la data prevista perquè "hem tingut un govern espanyol en funcions durant 10 mesos i això ha impedit que es pogués concretar el finançament previst amb l'Estat. Tot i això, la confiança del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) segueix intacta i així ens ho ha expressat el seu president Amar Addadi. Les ganes i il·lusió per tirar endavant el projecte també segueixen intactes i són compartides amb la resta d'institucions públiques".

Per la seva banda, el president del COE, Alejandro Blanco, ha manifestat el total suport als Jocs de Tarragona i ha afegit que "la situació política ha estat complicada durant molts mesos a Espanya però estic convençut que organitzarem uns grans Jocs l'any 2018". També ha assegurat que aquest dijous mantindrà una reunió a Madrid amb el Ministre d'Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez.

Segells de reconeixement d’administració oberta