Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 Empresa Plana, nova empresa col·laboradora dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Empresa Plana, nova empresa col·laboradora dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Empresa Plana, nova empresa col·laboradora dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

L'alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i el gerent d'Empresa Plana, Josep Albert Vallcorba Plana, han signat avui l'acord
Empresa Plana, nova empresa col·laboradora dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 Foto: Mauri - Acte de signatura celebrat avui
21/04/2016


L'empresa privada de transport públic de viatgers per carretera, Empresa Plana, s'ha convertit avui en nova empresa col·laboradora dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L'alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i el gerent d'Empresa Plana, Josep Albert Vallcorba Plana, han signat aquesta tarda l'acord de patrocini a les oficines dels Jocs Mediterranis.

L'alcalde de Tarragona s'ha mostrat molt satisfet de poder comptar amb el suport "d'una de les principals empreses privades de transport de viatgers per carretera a Tarragona i Catalunya. Empresa Plana és una històrica empresa de casa nostra, amb una notòria trajectòria en el món del transport i agraïm la seva confiança en aquest projecte de ciutat, territori i de país com són els Jocs Mediterranis".

Per la seva banda, el gerent d'Empresa Plana, Josep Albert Vallcorba Plana, ha destacat: "amb aquesta col·laboració, esperem contribuir a què els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 siguin tot un èxit esportiu i organitzatiu, i donin una projecció internacional a Tarragona i les diferents seus esportives".

Nova empresa col·laboradora
Empresa Plana s'afegeix al grup empresarial de l'àmbit de les infraestructures i l'enginyeria, COMSA, com a empresa col·laboradora dels Jocs en aquesta categoria. El Pla de Patrocinis dels Jocs Mediterranis preveu tres categories principals de patrocini: soci oficial, patrocinador principal i col·laborador. Cal recordar que els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 reben la consideració d'esdeveniment excepcional d'interès públic pel qual els donants i patrocinadors dels Jocs Mediterranis podran beneficiar-se d'una elevada exempció fiscal de la seva aportació des de l'1 de gener del 2014 fins al 31 de desembre del 2017.

Empresa Plana
Empresa Plana és una de les majors empreses privades de transport de viatgers a l'Estat, amb més de 50 anys d'història, i un gran esperit innovador, formada per un gran grup de més 500 professionals, amb una flota d'uns 400 autocars, més de 53.000 m2 d'infraestructures pròpies, compromesa amb les persones, la societat, la qualitat i el medi ambient.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta