Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 La 25a Mitja Marató compta amb 2.000 persones inscrites i 1.000 més la 10 km Ciutat de Tarragona

La 25a Mitja Marató compta amb 2.000 persones inscrites i 1.000 més la 10 km Ciutat de Tarragona

La 25a Mitja Marató compta amb 2.000 persones inscrites i 1.000 més la 10 km Ciutat de Tarragona

Les inscripcions es tancaran el 23 de novembre
La 25a Mitja Marató compta amb 2.000 persones inscrites i 1.000 més la 10 km Ciutat de Tarragona Foto: Mauri
22/11/2016


Avui s'ha presentat la 25a edició de la Mitja Marató + 10 km Ciutat de Tarragona, que se celebrarà el diumenge, dia 27 de novembre, amb sortida i arribada de les dues curses al mateix punt, a l'av. Cardenal Vidal i Barraquer.

Els patrocinadors principals són CaixaBank i Repsol, a més a més, d'altres com Coca-Cola, Damm i Automàtic Tarraco. Fins al dia d'avui hi ha 2.000 persones inscrites a la Mitja Marató i 1.000 per la cursa 10 km. "El ritme d'inscripcions és una mica més baix que anys anteriors. Per aquest motiu, s'ha decidit ampliar el termini d'inscripció el dimecres dia 23", ha explicat la consellera d'Esports, Maria Isabel Negueruela. El mateix dia 27 de novembre s'iniciarà el 16è Certamen Fotogràfic Mitja Marató Ciutat de Tarragona, amb la participació d'uns 60 de fotògrafs professionals i aficionats.

El gerent del Patronat Municipal d'Esports, Ramon Cuadrat, ha explicat que "és un honor que una activitat com la Mitja Marató es mantingui tants anys al calendari esportiu". De fet, Cuadrat ha posat èmfasi en el fet que "la nostra Mitja dóna prioritat a la qualitat més que la quantitat. Durant tots aquests anys hem anat creixent en participació i en més atenció als corredors".

El director d'Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, i el responsable de Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro, han coincidit en celebrar la seva participació "en un dels millors i més ben organitzats esdeveniments esportius que es fan a casa nostra".

Finalment, Joan Solé Fa, un dels corredors que ha participat en les 25 edicions i membre de l'organització, ha afegit que la "Mitja Marató de Tarragona permet mantenir el caliu i l'afició per l'atletisme a Tarragona, perquè estàs tot l'any preparant aquesta cursa".

Per tancar, la consellera d'Esports ha volgut fer un agraïment especial "als patrocinadors, col·laboradors, voluntaris del Patronat d'Esports, de Protecció Civil, de Tarragona 2017, de Vespa Club, del Club Atletisme Tarragona, dels Elàstics del Serrallo, dels Veïns del Port, del Club Natació Tarraco, així com a entitats públiques, empreses privades i comerços de la ciutat que fan que cada any, la Mitja Marató de Tarragona sigui més gran".

Segells de reconeixement d’administració oberta