Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 La 26a Bicicletada Popular de Tarragona tindrà lloc el diumenge 30 d'octubre

La 26a Bicicletada Popular de Tarragona tindrà lloc el diumenge 30 d'octubre

La 26a Bicicletada Popular de Tarragona tindrà lloc el diumenge 30 d'octubre

Les inscripcions es poden realitzar presencialment a la Tarraco Arena Plaça o per Internet, a la web www.tarragona.cat/esports
11/10/2016


El Patronat Municipal d'Esports i el Club Ciclista Campoclaro organitzen un any més la Bicicletada Popular de Tarragona, que en aquesta 26a edició tindrà lloc el diumenge 30 d'octubre a partir de les 10 h.

Les inscripcions es poden realitzar del 13 al 29 d'octubre presencialment a la Tarraco Arena Plaça o per Internet a la pàgina web de la Conselleria d'Esports: www.tarragona.cat/esports.

La Bicicletada se celebra enguany excepcionalment a la tardor però amb la voluntat que a partir de l'any vinent recuperi la seva data tradicional a la primavera.

S'espera que prop de 6.000 persones participin en la Bicicletada en algun dels dos circuits habilitats. Els més menuts poden optar per un recorregut de 2.300 metres que començarà i s'acabarà a l'avinguda Vidal i Barraquer, passant pel carrer Trafalgar, el passeig de la Independència i l'avinguda Roma. El circuit per a adults manté la longitud de 15.900 metres que transcorrerà pels carrers següents: Torres Jordi, Independència, Pont Vell, Polígon Francolí, Autovia de Salou, Ctra. de València, Via Roma, plaça Imperial Tarraco, Marques de Montoliu, Av. Catalunya, Maria Cristina, Torroja, camí de la Budellera, barri dels Músics, Internet, Joan Fuster, carretera de l'Arrabassada, platja del Miracle, Passeig Marítim, Moll de Costa, Pere Martell, Torres Jordi, Independència, Av. de Roma i Vidal i Barraquer. L'únic canvi respecte anys anteriors és que la línia de meta es mantindrà a l'avinguda Vidal i Barraquer, però desplaçada uns metres pers situar-se davant dels jardins dels magatzems de la Tabacalera, on tindrà lloc l'habitual festa de cloenda en què es realitzaran diferents sortejos.

Una de les novetats d'aquesta edició de la Bicicletada és que comptarà amb banda sonora pròpia. Es tracta de la cançó "Junts", del músic Jordi Ninus, que sonarà a les falques i anuncis promocionals de l'activitat.

El circuit estarà controlat per la Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra, voluntaris de Protecció Civil, voluntaris de Vespa Club, voluntaris del PMET i Tarragona 2017 i del Club Ciclista Campoclaro. En total, 170 voluntaris vetllaran pel correcte funcionament de la jornada.

En l'àmbit sanitari es comptarà amb quatre ambulàncies i personal tècnic sanitari de Protecció Civil i de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla.

Com és habitual, un cop arribats a la línia de meta es lliurarà a tots els participants una bossa d'avituallament i una samarreta commemorativa.

La 26a Bicicletada Popular de Tarragona serà possible gràcies a l'organització del Patronat Municipal d'Esports i el Club Ciclista Campoclaro i el patrocini de Repsol, el Port de Tarragona i la Tarraco Arena Plaça.

Segells de reconeixement d’administració oberta