Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 La 32a Edició del Campus de l'ADT s'amplia fins a les tres setmanes

La 32a Edició del Campus de l'ADT s'amplia fins a les tres setmanes

La 32a Edició del Campus de l'ADT s'amplia fins a les tres setmanes

És una activitat lúdica adreçada a infants de 5 a 17 anys i que enguany espera comptar amb 200 participants
22/06/2016


El Campus de l'ADT s'amplia de dues a tres setmanes, des del 27 de juny fins al 15 de juliol. Aquesta és la principal novetat de la 32a edició de les estades esportives organitzades pel club de Torreforta, que avui s'han presentat a l'Ajuntament de Tarragona, amb la presència de la consellera d'Esports, María Isabel Negueruela; el coordinador del Campus, Marc Hernández i el representant territorial de l'Esport, Joan Plana.

El campus d'estiu ADT és una activitat lúdica adreçada a infants de 5 a 17 anys i que enguany espera comptar amb 200 participants. Les activitats es realitzaran al Complex Educatiu i, a l'hora de realitzar la inscripció, es pot optar per prendre-hi part durant una, dues o tres setmanes. L'horari és de 9 a 18 h i la inscripció inclou el servei de menjador i el transport per autobús des de diferents poblacions del Tarragonès i el Baix Camp.

Durant tot aquest temps, els infants podran practicar el bàsquet i molts altres esports com futbol, futbol sala, balls esportius, multiesports i rugby, disciplina que enguany es recupera amb la col·laboració del Club Rugby Tarragona. Totes les activitats estan dirigides per monitors titulars.


El Campus de l'ADT compta amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i, des de fa 25 anys, amb el patrocini de Repsol.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar la pàgina web www.adtorreforta.com.

Segells de reconeixement d’administració oberta