Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 La consellera d'Esports, María Isabel Negueruela: "L'equip de govern treballa en una Ordenança reguladora dels camps de futbol municipals"

La consellera d'Esports, María Isabel Negueruela: "L'equip de govern treballa en una Ordenança reguladora dels camps de futbol municipals"

La consellera d'Esports, María Isabel Negueruela: "L'equip de govern treballa en una Ordenança reguladora dels camps de futbol municipals"

Abans d'acabar l'any s'espera convocar la comissió de seguiment formada per tècnics i polítics, pas previ per a l'aprovació definitiva al plenari
25/11/2016


En relació a les informacions aparegudes recentment en diferents mitjans de comunicació, la consellera d'Esports María Isabel Negueruela manifesta el següent:

  • "Vull reconèixer i agrair la tasca dels diferents clubs esportius de la ciutat, en aquest cas concret els que gestionen i utilitzen els camps de futbol municipals. Diàriament en aquestes vuit instal·lacions repartides per la ciutat passen més de 600 esportistes, xifra que s'incrementa el cap de setmana amb la visita de jugadors de clubs del conjunt de la província i Catalunya".
  • "Lamento especialment l'episodi patit pel FC Tarraco. Cal recordar que tots els camps disposen d'alarma d'intrusisme per evitar els actes vandàlics, però en aquest cas els fets van tenir lloc en horari d'obertura de la instal·lació".
  • "L'Ajuntament de Tarragona treballa en una nova ordenança reguladora dels camps de futbol municipals, que pretén optimitzar el seu ús per tal que tota la ciutadania en pugui gaudir en igualtat de drets i obligacions i que ha d'evitar i regular les possibles incidències. La comissió tècnica creada per al seu desenvolupament n'està enllestint el darrer esborrany. Abans d'acabar l'any s'espera convocar la comissió de seguiment formada per tècnics i polítics, pas previ per a l'aprovació definitiva al plenari".
Segells de reconeixement d’administració oberta