Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 Prop de 3.000 participants a la 26a. Bicicletada de Tarragona

Prop de 3.000 participants a la 26a. Bicicletada de Tarragona

Prop de 3.000 participants a la 26a. Bicicletada de Tarragona

El Patronat d'Esports de Tarragona i el Club Ciclista de Campclar han organitzat la vint-i-sisena edició de la Bicicletada de Tarragona, que ha tingut lloc aquest diumenge 30 d'octubre.
31/10/2016

 

La Bicicletada ha tornat a convertir-se en una jornada única, tant pel nombre de participants com per la possibilidad de gaudir de la nostra ciutat anant conjuntament sobre rodes. Enguany l'acte s'ha traslladat de data de forma excepcional però això no ha impedit que fos tot un èxit gràcies al patrocini del Port de Tarragona, la Tàrraco Arena Plaça i Repsol. L'organització ha comptat més de 3.000 participants amb dorsal entre la cursa d'adults i la dels més petits.
 

El clima va acompanyar la jornada esportiva, a la qual va donar els dos trets de sortida per part de la consellera d'Esports, María Isabel Negueruela, amb la cançó "Junts" de l'artista Jordi Ninus que ha cedit l'obra per aquest esdeveniment esportiu i que va sonat durant els primers metres de la cursa. En el cas dels adults, els primer ciclistes van finalitzat la cursa amb un temps de 1h 10 minuts aproximadament. En el cas dels més petits van trigar 15 minuts aproximadament a completar el circuït.
 

Durant el recorregut no hi va haver cap incidència a destacar. Els participants a l'arribada van estar obsequiats amb una bossa amb aliments, beguda i la samarreta corporativa d'aquesta edició. Un cop van arribar tots els ciclistes es van sortejar  més de 50 premis dalt de l'escenari amb les autoritats i la presència de Tàrracus, la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, com a mà innocent. Entre els premis que es van sortejar hi havia entrades per a espectacles musicals, de teatre i monòlegs, estades de hotel, bicicletes i material d'esports i lots de cava/vins i tastos al Celler de Nulles.
 

Els voluntaris i voluntàries també han estat una peça important de la Biciletada, col•laborant en diverses tasques logístiques. 

Segells de reconeixement d’administració oberta