Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Aquest dijous es constitueix la comissió de seguiment dels Jocs Mediterranis

Aquest dijous es constitueix la comissió de seguiment dels Jocs Mediterranis

Aquest dijous es constitueix la comissió de seguiment dels Jocs Mediterranis

El conseller comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, informarà sobre l'estat d'execució de les obres de les instal·lacions esportives.
15/02/2017

Aquest dijous 16 de febrer es constituirà la Comissió Informativa i de Seguiment dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Les reunions tindran lloc els dijous al migdia a la Sala dels Tarragonins Il·lustres, aproximadament una vegada al mes.

En aquesta primera trobada, a més de la constitució formal de la comissió, el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, informarà sobre l'estat d'execució de les obres de les instal·lacions esportives de Tarragona i la resta de seus, amb especial atenció a l’Anella Mediterrània.

L'ordre del dia també inclou, entre d'altres, l'explicació sobre l’organigrama de la Fundació Tarragona 2017, així com la presentació de l'informe de la visita a Tarragona del secretari d'Estat d'Esports, José Ramon Lete.

Segells de reconeixement d’administració oberta