Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Cardio box, ball llatí i zumba per a infants i joves, entre les noves activitats dirigides de gimnàs a les instal·lacions esportives municipals

Cardio box, ball llatí i zumba per a infants i joves, entre les noves activitats dirigides de gimnàs a les instal·lacions esportives municipals

Cardio box, ball llatí i zumba per a infants i joves, entre les noves activitats dirigides de gimnàs a les instal·lacions esportives municipals

El Patronat Municipal d'Esports també ofereix un nou servei d'entrenador personal
18/09/2017


Les activitats dirigides de gimnàs, organitzades pel Patronat Municipal d'Esports, tornen aquest octubre a les instal·lacions esportives municipals amb una vintena de propostes i novetats dirigides a joves i adults.


En concret s'ofereixen 19 activitats diferents, entre les quals es mantenen activitats clàssiques de gran acceptació com el ioga, pilates, tonificació, cross f. pmet o zumba. L'oferta per a la temporada 2017-18 també inclou diferents novetats com classes de cardio box, hit box, ball llatí, bachata i samba i diferents sessions de zumba per a infants i joves a partir de 5 anys.


Les activitats es desenvoluparan a les instal·lacions esportives municipals de Part Baixa – Serrallo, Bonavista i Campclar, que el pròxim 2 d'octubre reobrirà les portes després d'estar tancat els últims mesos per reformar els vestuaris, els espais comuns i la zona de gimnàs. Les activitats tenen lloc de dilluns a diumenge en horari de matí i tarda, segons l'horari preestablert.


D'altra banda, el Patronat Municipal d'Esports ofereix un nou servei d'entrenador personal, que s'ofereix a partir de paquets de 4 sessions personalitzades.


Les inscripcions a les activitats ja estan obertes a qualsevol instal·lació esportiva municipal, subjectes a la disponibilitat de places. El preu final de les activitats depenent de l'edat del participant i del nombre de mesos que les desenvolupi.

Podeu trobar més informació sobre les activitats dirigides de gimnàs en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta