Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Dilluns comencen les inscripcions a les activitats d'estiu de les piscines municipals

Dilluns comencen les inscripcions a les activitats d'estiu de les piscines municipals

Dilluns comencen les inscripcions a les activitats d'estiu de les piscines municipals

El Patronat Municipal d’Esports ofereix cursos setmanals de natació i d’activitat aquàtiques dirigides
08/06/2017

 

Aquest dilluns, 12 de juny, comencen les inscripcions a les activitats aquàtiques d'estiu a les piscines municipals, organitzades un any més pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET).

Les piscines municipals del Serrallo, Riu Clar, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador acolliran del 26 de juny al 25 d'agost aquests cursos setmanals, fonamentalment de natació, però també d'activitats com aquafitness, aquaspinning i aquazumba.

Els cursets de natació estan adreçats a infants a partir de tres anys, que es repartiran en diferents grups segons la seva edat: preinfantils, infantils i juvenils i adults. Per inscriure's a qualsevol de les altres activitats cal ser major de 13 anys.

Els preus de les activitats, que es desenvoluparan en horari de matí a la piscina de Sant Salvador i a la tarda en el cas de la resta d’instal·lacions, són de 4 € / dia segons l’edat per als cursos per aprendre a nedar, i de 3,2 € / dia per a les activitats dirigides. Els abonats del PMET i de les piscines municipals gaudiran d'uns descomptes del 50% i del 25%, respectivament.

Les inscripcions es poden formalitzar des del 12 de juny a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals i a la pàgina web http://esports.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta