Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Dilluns s'obren les inscripcions a la caminada popular del Dia de l'Aigua i a la Pujada al Llorito

Dilluns s'obren les inscripcions a la caminada popular del Dia de l'Aigua i a la Pujada al Llorito

Dilluns s'obren les inscripcions a la caminada popular del Dia de l'Aigua i a la Pujada al Llorito

La caminada, que incorpora el patrocini d'EMATSA, recorrerà diferents punts de la ruta de l'aigua de la ciutat. La cursa estrena la Rambla Vella com a línia de sortida.
23/02/2017

La tradicional caminada popular que el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) organitza al mes de març recorrerà enguany alguns dels espais de la ciutat vinculats amb l’aigua.

Dilluns s’obren les inscripcions d’aquesta activitat, que tindrà lloc el diumenge 19 de març coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua. La incorporació d’EMATSA com a coorganitzador permetrà que els participants no hagin d’abonar cap import.

La sortida es farà a les 9 h des de la plaça Verdaguer, punt d’inici i final d’un recorregut de gairebé 12 quilòmetres que, a través de camins que formen part de la ruta de l’aigua, passarà per punts com l’Oliva, el Pont del Diable i la llera del Francolí.

Una trentena de voluntaris es distribuiran pel recorregut per actuar com a guies i atendre les necessitats dels caminants. En arribar a la plaça Verdaguer s’oferirà un avituallament amb queviures i refresc, a banda d’una motxilla com a obsequi.

Ruzafa, Automàtic Tàrraco, l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil i voluntaris del PMET també col·laboraran amb la caminada.

Les inscripcions a la caminada s’obriran el dilluns 27 de febrer de manera gratuïta, via online a través del web http://esports.tarragona.cat o bé a les instal·lacions esportives municipals de la ciutat.

D’altra banda, aquest dilluns també s’obriran les inscripcions per participar en la 28a edició de la Pujada del Llorito, que tindrà lloc el diumenge 26 de març. La sortida serà a les 9 h des de la Rambla Vella, davant de l'edifici de l'ONCE, que un any més coorganitza la cursa amb el Patronat Municipal d'Esports.

Els participants completaran un recorregut de sis quilòmetres, en pujada continuada fins al Santuari del Llorito. En arribar a la línia de meta els corredors rebran una samarreta tècnica, una bossa d’avituallament i un petit esmorzar.

Les inscripcions es poden formalitzar a través del web http://esports.tarragona.cat al preu de 7 euros.

La cursa compta amb el suport de Repsol, Port de Tarragona, Coca-Cola, Ruzafa, AUtomàtic Tàrraco i la Federació Catalana d'Esport per a Cecs.

Segells de reconeixement d’administració oberta