Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 El camp de futbol municipal de la Floresta ja compta amb gas natural

El camp de futbol municipal de la Floresta ja compta amb gas natural

El camp de futbol municipal de la Floresta ja compta amb gas natural

També s'ha arranjat la tanca perimetral del camp
El camp de futbol municipal de la Floresta ja compta amb gas natural Instal·lació gas natural al camp de futbol de la Floresta
27/02/2017

Aquest hivern l’estadi municipal de la Floresta estrena diverses millores. Des d’aquesta setmana la instal·lació ja compta amb gas natural, mentre que ara fa unes setmanes es va reparar la tanca perimetral, que presentava diversos desperfectes.

Els treballs d’instal·lació del gas natural, iniciats el mes de setembre, han tingut un cost de 9.028,37 euros i han suposat la construcció de les canonades corresponents, els armaris de regulació i l'adequació del circuit hidràulic.

Des de la Conselleria d’Esports es remarca que es tracta d’una obra poc vistosa i de caràcter intern però que millora substancialment les instal·lacions i permet un important estalvi econòmic a les arques municipals. Aquesta actuació s’emmarca en els treballs que es duen a terme per adequar els camps de futbol municipals.

Aquestes obres permeten millorar el conjunt de les instal·lacions del camp de futbol municipal de la Floresta, que fins ara funcionaven amb gas propà. Els treballs, necessaris per garantir el millor servei per als esportistes, suposaran un estalvi de més de 6.500 euros cada any.

Paral·lelament, aquest hivern també s’ha arranjat la tanca perimetral que envolta el camp, que en els darrers temps havia presentat alguna obertura. Aquesta actuació ha tingut un cost de 6.481,24 €.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta