Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ha visitat avui l'Anella Mediterrània

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ha visitat avui l'Anella Mediterrània

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ha visitat avui l'Anella Mediterrània

El seu president Amar Addadi destaca la perseverança en la feina desenvolupada pels Jocs.
El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ha visitat avui l'Anella Mediterrània Foto: Mauri
21/04/2017

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) va  visitar ahir les obres que s'estan desenvolupant a l'Anella Mediterrània. La delegació internacional va estar encapçalada pel seu president Amar Addadi, que va estar acompanyat pel president del Comitè organitzador Tarragona 2018 i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, entre altres autoritats.

Els membres del Comitè Internacional van plantar simbòlicament cinc arbres i es va descobrir una placa commemorativa amb motiu de la seva visita a l'Anella Mediterrània.

L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va donar la benvinguda al Comitè i els hi va agraïr la confiança que han dipositat en la nostra ciutat. Va afirmar que "els Jocs seran una realitat l'any vinent i volem que siguin els millors de la història". Va assenyalar que seran uns Jocs sostenibles econòmicament i ecològicament i, a més, "volem que siguin els Jocs de la concòrdia, la pau i el diàleg".

El president del CIJM, Amar Addadi, va mostrar la seva admiració per la gran evolució de les obres que s'estan executant a l'Anella i va manifestar: "us felicito per la vostra perseverança en moments difícils i us desitgem molta sort en aquests Jocs Mediterranis que seran un èxit", a més d'expressar les magnífiques infraestructures amb què es comptarà, les quals també seran un referent per als joves.

D'altra banda, l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va avançar que abans de l'estiu començaran les obres de reforma del velòdrom que quedarà pràcticament nou, el seu pressupost és de 350.000 euros, i al llarg de l'estiu s'iniciaran les obres de la piscina olímpica.

Segells de reconeixement d'administració oberta