Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis realitza aquesta setmana les seves reunions de treball

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis realitza aquesta setmana les seves reunions de treball

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis realitza aquesta setmana les seves reunions de treball

Els membres del CIJM realitzaran dijous i divendres les habituals reunions internes del Comitè Executiu i de seguiment del projecte de Tarragona 2018.
20/04/2017

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) celebrarà els pròxims dies 20 i 21 d'abril les seves reunions de treball a Tarragona. La delegació internacional, encapçalada pel seu president Amar Addadi, realitzarà les seves trobades periòdiques per tal de seguir treballant i avaluant el rumb del projecte de Tarragona 2018.

Com ja és habitual en les visites que realitza el CIJM a Tarragona, les jornades de treball d'aquests dies estaran dividides en dues parts. D'una banda, el Comitè Internacional durà a terme les reunions internes del seu Comitè Executiu, així com trobades conjuntes amb alguns membres del Comitè Organitzador de Tarragona 2018 per tractar aspectes operatius dels Jocs. De l'altra, està prevista una visita a les obres de l'Anella Mediterrània dels Jocs dijous a la tarda, que culminarà amb una plantada d'arbres i la descoberta d'una placa commemorativa.

Programa dijous 20 d'abril

  •  9 h – Reunió de la Comissió Tècnica i de la Comissió Mèdica i Anti-Doping.
  •  11 h – Comissió de Coordinació del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis i el Comitè Organitzador de Tarragona 2018
  •  17 h – Visita del CIJM a l'Anella Mediterrània de Campclar. Plantada d'arbres, descoberta de placa commemorativa i atenció als mitjans.

 

Programa divendres 21 d'abril

  •  9 h – Reunió del Comitè Executiu del CIJM.
  •  15 h – Reunió conjunta entre membres del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis i la Comissió de Coordinació del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, amb la presència de l'alcalde de Tarragona i president del COJM, Josep Fèlix Ballesteros, el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; i representants del Consejo Superior de Deportes.
  •  16.30 h - Roda de premsa amb la presència del president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), Amar Addadi (demà s'enviarà convocatòria específica).

 

Totes les reunions de treball tindran lloc al Centre de Convencions de Port Aventura.

Segells de reconeixement d'administració oberta