Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 El Comitè organitzador dels XVIII Jocs Mediterranis es reunirà demà a Tarragona

El Comitè organitzador dels XVIII Jocs Mediterranis es reunirà demà a Tarragona

El Comitè organitzador dels XVIII Jocs Mediterranis es reunirà demà a Tarragona

28/03/2017

El Comitè organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 es reunirà demà 29 de març, a les 11 del matí, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona. El Comitè està presidit per l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i està format per representants de diferents institucions: Ajuntament, el govern de l'Estat, Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona, Diputació de Barcelona, Comitè Olímpic Espanyol i Comitè Olímpic Internacional.

A la reunió hi assistiran entre d'altres: el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; el director general d'Esports del Consejo Superior de Deportes, Jaime González Castaño; el secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Martí Figueras, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.

La reunió serà una oportunitat per coordinar esforços i recursos de totes les administracions públiques a quinze mesos per a l'inici dels Jocs; inclourà una visita a les obres de l'Anella Mediterrània i servirà per preparar la propera visita a la nostra ciutat del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) que tindrà lloc els dies 20 i 21 d'abril.

En el transcurs de la reunió es projectarà un vídeo que s'ha realitzat per difondre les obres que s'estan executant a l'Anella Mediterrània i acostar a la ciutadania les futures instal·lacions esportives. Us adjuntem l'enllaç amb les imatges que podeu descarregar, hi ha la versió en català, castellà i anglès: https://we.tl/Xh9tVIL4G4


El programa de la reunió serà el següent:

  • 11 hores, inici de la reunió de treball del Comitè Organitzador, a la sala d’actes de l’Ajuntament.
  • 13 hores, el Comitè organitzador visitarà l’Anella Mediterrània amb una breu explicació a càrrec de l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i el tinent d’alcalde comissionat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, Javier Villamayor.
  • 13.45 hores, aproximadament, finalització de la visita a l’Anella.
Segells de reconeixement d’administració oberta