Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 La 27a Bicicletada Popular i l'Exhibició Aèria oferiran un cap de setmana d'esport i espectacle els dies 29 i 30 d'abril

La 27a Bicicletada Popular i l'Exhibició Aèria oferiran un cap de setmana d'esport i espectacle els dies 29 i 30 d'abril

La 27a Bicicletada Popular i l'Exhibició Aèria oferiran un cap de setmana d'esport i espectacle els dies 29 i 30 d'abril

La sortida en dues rodes retorna a les seves dates habituals a la primavera.
La 27a Bicicletada Popular i l'Exhibició Aèria oferiran un cap de setmana d'esport i espectacle els dies 29 i 30 d'abril Foto: Mauri
04/04/2017

La 27a Bicicletada Popular de Tarragona tornarà a celebrar-se a la primavera i tindrà lloc el diumenge 30 d'abril, l'endemà de l'Exhibició Aèria a càrrec de l'equip Bravo3 de Repsol. Tots dos esdeveniments s'han presentat aquest dimarts en un acte en presència dels organitzadors, el Patronat Municipal d'Esports i el Club Ciclista Campclar, i patrocinadors, Repsol i Port de Tarragona.

Després que l'any passat se celebrés excepcionalment a la tardor, enguany la Bicicletada Popular recupera la seva data habitual. Aquesta és una de les principals novetats de la prova, que també estrena una nova campanya promocional basada en l'experiència amb la bicicleta de quatre coneguts tarragonins: la periodista Teresa Ortega, l'emprenedor Rafa Olivier, l'al·lergòleg Rafael Llátser i el professor de la URV Bernat López.

La cançó "Fantàstica" del grup Portobello, serà la banda sonora de l'esdeveniment.

La celebració de la bicicletada novament a la primavera farà que coincideixi amb una nova edició de l'Exhibició Aèria a càrrec de l'Equip Bravo 3 de Repsol, que el dissabte 29 d'abril, a les 12.30 h, oferirà un espectacle únic de figures i acrobàcies que es podrà contemplar des del Balcó del Mediterrani i la platja del Miracle.

  • Pel que fa a la sortida ciclista, s'espera que prop de 6.000 persones participin en algun dels dos circuits habilitats, que mantenen el recorregut de l'última edició. El circuit per a adults, de 15.900 metres de longitud, transcorrerà pels carrers següents: Torres Jordi, Independència, Pont Vell, Polígon Francolí, Autovia de Salou, Ctra. de València, Via Roma, plaça Imperial Tàrraco, Marques de Montoliu, Av. Catalunya, Maria Cristina, Torroja, camí de la Budellera, barri dels Músics, Internet, Joan Fuster, carretera de l'Arrabassada, platja del Miracle, Passeig Marítim, Moll de Costa, Pere Martell, Torres Jordi, Independència, Av. de Roma i Vidal i Barraquer.

 

  • Pel que fa al circuit infantil, de 2.300 metres, cal destacar que una de les novetats que aportarà el Club dels Tarraconins serà l'habilitació d'un punt de recollida de rodes petites per a aquells infants que s'atreveixin aquell dia a fer el salt a la bicicleta de dues rodes. Aquells valents que decideixin treure's les rodetes rebran un obsequi del Club. Totes les rodetes recollides seran cedides per a la seva reutilització. El recorregut, amb inici i final a l'avinguda Vidal i Barraquer, també passarà pel carrer Trafalgar, el passeig de la Independència i l'avinguda Roma.

 

Les inscripcions, gratuïtes, es poden formalitzar a partir d'aquest divendres 7 d'abril a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals o bé, per Internet, a través dels webs http://esports.tarragona.cat o de la pàgina del Club dels Tarraconins, www.tarraconins.cat. Tots els majors de 18 anys que facin la inscripció podran entrar al sorteig per poder volar el divendres 28 amb una avioneta de l'escola CESDA per gaudir de prop l'entrenament de l'equip Bravo 3.

Com és habitual, un cop arribats a la línia de meta es lliurarà a tots els participants una bossa d'avituallament i una samarreta commemorativa. Acabat el recorregut també es farà el sorteig de diferents obsequis.

Els participants també tindran diferents avantatges. D'aquesta manera tots els participants que vagin als cinemes OCINE Les Gavarres el diumenge 30 d'abril amb el dorsal de la bicicletada tindran accés al cinema per 5 euros. D'altra banda, l'empresa TGNauticakayak programarà una sortida en caiac durant l'Exhibició Aèria i també se sortejaran sortides entre tots els participants a la bicicletada.

Segells de reconeixement d'administració oberta