Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 La caminada popular "RUN FOR PARKINSON" tornarà a combinar aquest diumenge esport i solidaritat

La caminada popular "RUN FOR PARKINSON" tornarà a combinar aquest diumenge esport i solidaritat

La caminada popular "RUN FOR PARKINSON" tornarà a combinar aquest diumenge esport i solidaritat

Els participants aniran en paral·lel al riu Francolí fins a arribar a la vil·la romana de Centcelles
La caminada popular "RUN FOR PARKINSON" tornarà a combinar aquest diumenge esport i solidaritat Foto: Mauri
11/05/2017


La 8a edició de la caminada popular "Run for Parkinson" tindrà lloc aquest diumenge, 14 de maig. L'acte, que combina la pràctica esportiva amb la solidaritat envers l'Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona, s'ha presentat aquest dijous en roda de premsa a l'Ajuntament de Tarragona.

La caminada sortirà a les 10 h del matí del Parc del Francolí i els participants aniran en paral·lel al riu Francolí fins a arribar a la vil·la romana de Centcelles, on podran realitzar una breu visita turística gràcies a la col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. L'arribada es preveu al mateix Parc del Francolí cap a les 14 h. En total el recorregut consta d'uns 10 quilòmetres.

El donatiu-col·laboració és de 5 euros i tots els fons recaptats aniran a parar a l'Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona. Enguany s'espera superar els més de 300 participants de la darrera edició.

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, ha remarcat que la caminada comptarà com cada any amb l'Àrea d'Esports del consistori i "ha animat la població a què col·labori activament amb aquesta causa. Fent un donatiu es té l'oportunitat de col·laborar amb una gran causa i de fer esport conjuntament amb centenars de persones entorn del riu Francolí".

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona, Montse Dalmau, ha recordat que els objectius de la caminada son "donar a conèixer la malaltia de Parkinson i sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la necessitat de participar en el desenvolupament de polítiques de suport dels afectats i les seves famílies".

La caminada també compta amb el suport de Gelsto, la Fundació Onada i Creu Roja.

Segells de reconeixement d'administració oberta