Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 La Mitja Marató de Tarragona portarà el nom "Marbel Negueruela"

La Mitja Marató de Tarragona portarà el nom "Marbel Negueruela"

La Mitja Marató de Tarragona portarà el nom "Marbel Negueruela"

Es tracta d’un reconeixement a la tasca realitzada per la que va ser consellera d’Esports, traspassada aquest mes de febrer
25/10/2017

 

La Mitja Marató + 10 K Ciutat de Tarragona afegirà al seu nom a partir d'enguany el de "Memorial Marbel Negueruela", en agraïment a la tasca realitzada per la que va ser consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, traspassada el passat mes de febrer.

María Isabel Negueruela (1967-2017) va prendre possessió com a regidora de l'Ajuntament de Tarragona el 25 de gener de 2016. Des del mes de febrer del mateix any va ser membre de l'equip de govern, ocupant-se de la 5a Tinència d'Alcaldia i de la Conselleria d'Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes, així com de la presidència del Consell Rector del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

L'actual consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, assegura que el canvi de nom de la Mitja Marató és “un homenatge i reconeixement a la tasca de Marbel Negueruela, reconeguda tant pel teixit esportiu de la ciutat i el territori com pels companys del Patronat Municipal d’Esports. Per aquest motiu volem perpetuar el seu nom a través d’una de les proves de més prestigi de la ciutat”.

La 26a edició de la Mitja Marató + 10 K Ciutat de Tarragona és disputarà el 26 de novembre vinent. S'ofereixen novament els dos circuits de 21 i 10 quilòmetres. Les inscripcions, ja obertes, es poden formalitzar al web www.mitjatarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta