Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 La piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau, tancada a causa dels efectes del vent

La piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau, tancada a causa dels efectes del vent

La piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau, tancada a causa dels efectes del vent

El fort vent que va patir la ciutat ahir ha causat molts desperfectes
La piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau, tancada a causa dels efectes del vent Piscina de Sant Pere i Sant Pau
06/02/2017

 

La piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau roman des d’aquest matí tancada al públic a causa dels efectes del fort vent que ha patit la ciutat aquest diumenge. En concret, les ratxes han desprès dues de les plaques que conformen la coberta retràctil de la instal·lació. Per aquest motiu, la instal·lació no ha obert aquest matí i els usuaris que volien utilitzar-la aquest dilluns han estat derivats a les altres piscines municipals, que han obert sense incidències.

Els tècnics de l’empresa de manteniment ja han estat avisats però encara no es disposa de la previsió de la data de reobertura de la instal·lació, de la qual s’avisarà tan aviat com se'n tingui coneixement.

ACTUALITZAT:

La piscina torna a reobrir les portes demà a les 7 h del matí amb total normalitat. S'ha dut a terme un arranjament d'urgència per tal de poder restablir el funcionament habitual com més aviat millor. Més endavant s'hi farà un arranjament definitiu.

Segells de reconeixement d'administració oberta