Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 L'Ajuntament rebrà el Mediterranean ASCAME Award en reconeixement als Jocs Mediterranis

L'Ajuntament rebrà el Mediterranean ASCAME Award en reconeixement als Jocs Mediterranis

L'Ajuntament rebrà el Mediterranean ASCAME Award en reconeixement als Jocs Mediterranis

Aquest prestigiós guardó l’atorga l’Asociación de Cámaras de Comercio del Mediterráneo aquesta nit a la Casa Llotja del Mar de Barcelona
22/11/2017

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, rebrà aquesta nit el prestigiós premi Mediterranean Ascame Award que atorga l’Asociación de Cámaras de Comercio del Mediterráneo. L’acte se celebrarà a les 21.00 h a la Casa Llotja del Mar de Barcelona en el marc de l'11a Setmana Mediterrània de Líders Econòmics, que tindrà lloc des d’avui fins divendres a Barcelona.

ASCAME atorga a l’Ajuntament de Tarragona aquest premi en reconeixement pels seus esforços i iniciatives per fer dels XVIII Jocs Mediterranis un esdeveniment de transformació social, que proporcionarà beneficis per a tota la regió.

L’edició d’aquest any, MedaWeek 2017, està organitzada conjuntament per ASCAME, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Union for the Mediterranean (UpM) i l’Institut Europeu del Mediterrani. Es tracta d’una plataforma única per a la promoció de l’aliança EuroMediterrània i la integració econòmica regional.

L’objectiu de la MedaWeek és afavorir l’intercanvi entre el sector econòmic i la societat civil del Mediterrani. A més a més, és l’esdeveniment econòmic anual de referència per a la regió. Reuneix tant representants governamentals i organitzacions multilaterals, com les principals esferes empresarials del nord i sud del Mediterrani. En definitiva, es tracta d’una plataforma única per a la promoció de l’aliança EuroMeditarrània i la integració econòmica regional.

L’acte d'inauguració de l'11a Setmana Mediterrània de Líders Econòmics – ASCAME serà demà a les 9.15 h a la Casa Llotja del Mar, on l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, presentarà els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.

Segells de reconeixement d’administració oberta