Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 L'alcalde Ballesteros assegura que els Jocs Mediterranis "seran un èxit i Tarragona, Catalunya i Espanya tornaran a demostrar la seva capacitat per organitar les majors competicions esportives com els Jocs Olímpics del 92"

L'alcalde Ballesteros assegura que els Jocs Mediterranis "seran un èxit i Tarragona, Catalunya i Espanya tornaran a demostrar la seva capacitat per organitar les majors competicions esportives com els Jocs Olímpics del 92"

L'alcalde Ballesteros assegura que els Jocs Mediterranis "seran un èxit i Tarragona, Catalunya i Espanya tornaran a demostrar la seva capacitat per organitar les majors competicions esportives com els Jocs Olímpics del 92"

Els Jocs Mediterranis, presents a l’11a Setmana Mediterrània de Líders Econòmics que organitza l’Asociación de Cámaras de Comercio del Mediterráneo a la Casa Llotja del Mar de Barcelona
23/11/2017

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha participat aquest matí a la inauguració de l'11a Setmana Mediterrània de Líders Econòmics – ASCAME, que se celebra a la Casa Llotja del Mar de Barcelona. Ballesteros ha presentat els Jocs Mediterranis 2018, que ahir van rebre un premi durant el sopar de gala que organitza ASCAME, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Union for the Mediterranean (UpM) i l’Institut Europeu del Mediterrani en el marc de la MedaWeek 2017.

L’alcalde Ballesteros ha destacat el Mediterrani “com a via de comunicació d’idees, valors, creences i cultura. És símbol de creativitat i saviesa”. L’alcalde ha assegurat que els XVIII Jocs Mediterranis “seran un èxit. Entre el 22 de juny i l’1 de juliol de 2018, Tarragona -però també Catalunya i Espanya- tornaran a demostrar la capacitat d’organitzar les majors competicions esportives seguint les petjades dels Jocs Olímpics de Barcelona’92, dels quals es commemora el 25è aniversari”. Ballesteros també ha citat el volum d’inversió de les infraestructures esportives, així com la superfície que ocupa l’Anella Mediterrànea i el pressupost operatiu dels Jocs. Finalment, l’alcalde de Tarragona ha afegit que “la celebració d’aquests Jocs ens permet formar part d’un club del qual són membres ciutats com Barcelona, Atenes, Tunísia, Split, Beirut, Mersin o Nàpols”.

La MedaWeek 2017 és una plataforma única per a la promoció de l’aliança euromediterrània i la integració econòmica regional.

L’objectiu de la MedaWeek és afavorir l’intercanvi entre el sector econòmic i la societat civil del Mediterrani. A més a més, és l’esdeveniment  econòmic anual de referència per a la regió; reuneix tant representants governamentals i organitzacions multilaterals, com les principals esferes empresarials del nord i sud del Mediterrani. En definitiva, es tracta d’una plataforma única per a la promoció de l’aliança euromeditarrània i la integració econòmica regional.

Segells de reconeixement d'administració oberta