Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Les activitats aquàtiques del Patronat Municipal d'Esports incorporen sessions de tecnificació i classes particulars de natació

Les activitats aquàtiques del Patronat Municipal d'Esports incorporen sessions de tecnificació i classes particulars de natació

Les activitats aquàtiques del Patronat Municipal d'Esports incorporen sessions de tecnificació i classes particulars de natació

D'octubre a desembre s'ofereixen 2.148 places a les sis piscines municipals
28/08/2017

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) ofereix noves classes de tecnificació a l'aigua i sessions particulars de natació. Aquestes són algunes de les principals novetats per a la temporada de tardor a les piscines municipals, el procés d'inscripció a les quals comença aquest dilluns 28 d'agost.

En total s'ofereixen 2.148 places de cursos de natació i activitats aquàtiques dirigides a les sis piscines municipals: Part Baixa i Serrallo, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Riu Clar, Sant Salvador i Campclar, que reobre les portes després d'estar prop d'un any tancada a causa de les obres a l'Anella Mediterrània. La temporada de tardor, en concret, es desenvoluparà del 2 d'octubre al 23 de desembre.

Entre les novetats d'aquesta temporada destaquen diferents propostes relacionades amb la tecnificació:

  • 4t nivell – Destinat a infants de 6 a 12 anys, amb un bon nivell aquàtic, on s'introduiran aspectes més tecnificats, a la vegada d'adquirir i augmentar resistència i velocitat. Es realitza dos dies en setmana, els dilluns i dimecres de 18.30 a 19.20 h a la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau i, els dimarts i dijous de 18.30 a 19.20 h, a la piscina Municipal de Campclar.
  • Tecnificació – A partir de 18 anys. Millora de la tècnica en tots els estils de natació, salts, sortides i viratges, a la vegada d'adquirir resistència i velocitat. Activitat adreçada a persones que volen fer entrenaments de natació per iniciar-se a la competició d'aigües obertes, màsters o triatlons. Es realitza els dimarts i dijous de 19.30 a 20.20 h a les piscines municipals de Campclar i de Sant Pere i Sant Pau.
  • Classes particulars de natació - S'ofereix a tots els nivells i edats des de l'aprenentatge, perfeccionament o una millora de la tècnica aquàtica. Les classes s'impartiran en un pack de 4 sessions de 50 minuts de durada, a un preu únic de 78,40 €. S'han de posar en contacte amb el Patronat Municipal d'Esports per concretar instal·lació, dia i horari.

 

Una altra de les novetats és el canvi d'horari de l'activitat d'aquagac (treball cardiovascular i de tonificació dels glutis, abdominals i cames), que incorpora un nou horari a la piscina municipal de Part Baixa i Serrallo els dimarts i dijous de 14.30 a 15.20 h.

Tots aquests canvis s'incorporen a la programació regular, que manté cursos de natació per a totes les edats (1.318 places) i activitats aquàtiques dirigides (830 places en total) com aquagim, aquazumba, aquafitness o aquacross, entre d'altres. Les activitats tenen lloc de dilluns a dissabte, en horari de matí o tarda segons el grup. Aquestes activitats aquàtiques es complementen amb l'inici del programa 'Juguem a nedar', presentat a finals de juny passat, que ofereix un curs de natació gratuït en horari lectiu a tots els alumnes de P5 dels centres educatius de la ciutat.


El procés d'inscripció és similar al d'ocasions anteriors: del 28 d'agost al 6 de setembre té lloc el període d'inscripcions per als abonats al Patronat Municipal d'Esports. Del 14 al 18 de setembre serà el torn de la inscripció per a les persones empadronades a Tarragona, mentre que la inscripció a les possibles places vacants tindrà lloc a partir del 27 de setembre per rigorós ordre d'arribada.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta