Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 "Loterias y Apuestas del Estado", nou soci oficial dels Jocs Mediterranis

"Loterias y Apuestas del Estado", nou soci oficial dels Jocs Mediterranis

"Loterias y Apuestas del Estado", nou soci oficial dels Jocs Mediterranis

"Loterias y Apuestas del Estado", nou soci oficial dels Jocs Mediterranis Foto: Mauri
12/05/2017


L'alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta de la Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado (SELAE), Inmaculada García Martínez, han signat aquest divendres el contracte de patrocini de l'empresa amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. L'acte ha tingut lloc al passeig Arqueològic de la ciutat.


L'acord estipula que la SELAE tindrà consideració de Soci Oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i tindrà presència en diferents suports comunicatius dels Jocs.


Com a contraprestació econòmica pel patrocini, SELAE abonarà a la Fundació dos milions d'euros, la meitat dels quals s'abonaran en el moment de la signatura i l'altra meitat en el primer trimestre del 2018.


Els XVIII Jocs Mediterranis són una competició de caràcter poliesportiu que s'organitzen en el marc del moviment olímpic, amb el reconeixement del Comitè Olímpic Internacional. Les proves es disputaran del 22 de juny a l'1 de juliol a Tarragona i 15 altres municipis del territori i acolliran prop de 4.000 esportistes procedents de 26 nacionalitats diferents que participaran a les 33 disciplines esportives que tindran lloc durant els deu dies de competició.


Loterías y Apuestas del Estado té un compromís amb el món de l'esport espanyol que renova cada any a través de la iniciativa 'Loterías con el Deporte'. Mitjançant aquest suport hi ha col·laborat amb grans cites esportives de referència internacional, com la col·laboració amb els esportistes espanyols als Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio a través dels programes ADO i ADOP i també col·labora amb la Vuelta Ciclista a España. La Sociedad Estatal també dóna suport a l'esport base, als esportistes emergents, a l'esport femení i aquelles competicions en les quals participen els esportistes i seleccions nacionals.

Segells de reconeixement d'administració oberta