Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Més de 1.200 participants a la 38a Peonada Popular

Més de 1.200 participants a la 38a Peonada Popular

Més de 1.200 participants a la 38a Peonada Popular

Ha finalitzat amb la Superfesta protagonitzada pel Club Súper 3 i un ball de Zumba Familiar
18/09/2017La Peonada Popular ha celebrat la seva 38a edició aquest any, una de les propostes esportives més clàssiques i emblemàtiques de les festes de Santa Tecla.

La principal novetat d'enguany ha estat que la Peonada s'ha celebrat conjuntament amb les Supercurses. La jornada s'ha iniciat amb la sortida a les 9.30 hores des de Vidal i Barraquer (a l'alçada edifici Tabacalera) de dues curses, la Peonada i el circuit de 3 km pels pares i mares que corrien amb el cotxet o els participants que corrien amb cadira de rodes. A continuació ha estat el moment de les Supercurses, on els infants d'entre 3 i 14 anys i molts pares i mares han completat els tres recorreguts de 500, 900 i 1.200 metres dividits segons les franges d'edat. I la festa ha finalitzat amb la Superfesta protagonitzada pel Club Súper 3 i un ball de Zumba Familiar. La jornada també ha comptat amb la presència de Tarracvs.

La Consellera d'Esports, Elisa Vedrina, ha donat el tret de sortida a les 4 curses on més de 1.200 corredors i corredores de totes les edats han participat en una o més curses. També hem comptat amb la presència del Delegat Territorial d'Esports a Tarragona, Joan Plana. La consellera d'esports ha volgut destacar "que la Peonada és una de les activitats que millor representa l'esport familiar, una de les línies estratègiques del Patronat Municipal d'Esports i de la Conselleria. L'esport no té edat, i la Peonada és una bona ocasió perquè tota la família corri pels carrers de Tarragona. No podem deixar d'agrair i felicitar totes les persones voluntàries i col·laboradores que han fet possible que tothom hagi gaudit fent esport".

Podeu descarregar fotografies de la peonada en aquest enllaç: https://we.tl/sFPE6daWQM

Segells de reconeixement d'administració oberta