Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Més de 4.000 participants gaudeixen de la 27a Bicicletada Popular de Tarragona

Més de 4.000 participants gaudeixen de la 27a Bicicletada Popular de Tarragona

Més de 4.000 participants gaudeixen de la 27a Bicicletada Popular de Tarragona

Cal destacar especialment la bona acollida del circuit per als més menuts, que ha aplegat vora mig miler del total de participants.
Més de 4.000 participants gaudeixen de la 27a Bicicletada Popular de Tarragona Fotografia d'Ana Ibáñez de la 27a Bicicletada Popular de Tarragona 2017.
02/05/2017

Més de 4.000 persones han participat a la 27a Bicicletada Popular de Tarragona, celebrada aquest diumenge al matí. La jornada ha permès gaudir d'un passeig tranquil i amb molt bon ambient per alguns dels carrers del centre i de la façana marítima de la ciutat. Cal destacar especialment la bona acollida del circuit per als més menuts, que ha aplegat vora mig miler del total de participants.

Per segona edició consecutiva la Bicicletada ha gaudit d'una banda sonora pròpia, que en aquesta ocasió ha estat la cançó "Fantàstica" del grup Portobello. Els participants han completat el recorregut sense incidències remarcables. Els adults ho han fet amb poc més d'una hora, mentre que els més menuts han necessitat uns 15 minuts per completar el seu circuit específic. Els voluntaris i voluntàries, tant del Patronat Municipal d'Esports, com dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i de Protecció Civil, també han estat una peça important de la Bicicletada, col·laborant en diverses tasques logístiques.

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, ha destacat que "la Bicicletada ha ofert, un any més, la possibilitat de gaudir d'una jornada per practicar esport en família en un ambient festiu i agradable".

Com és habitual, en arribar a meta s'ha ofert a tots els participants una bossa d'avituallament, així com refrescs i una samarreta tècnica commemorativa. Posteriorment, a la mateixa línia de meta, s'ha celebrat un sorteig de diferents obsequis proporcionats pels patrocinadors i comerços i entitats de la ciutat.

La Bicicletada ha estat organitzatda novament pel Patronat Municipal d'Esports i el Club Ciclista Campclar, amb el patrocini de Repsol i el Port de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta