Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Obert el període d'inscripció a les places vacants de les estades esportives d'estiu del Patronat Municipal d'Esports

Obert el període d'inscripció a les places vacants de les estades esportives d'estiu del Patronat Municipal d'Esports

Obert el període d'inscripció a les places vacants de les estades esportives d'estiu del Patronat Municipal d'Esports

Després del període de preinscripció i del sorteig de places, encara queden algunes vacants
15/05/2017

Aquest dijous 18 de maig comença el període d'inscripció a les places vacants de les estades esportives d'estiu al Patronat Municipal d'Esports. Després del període de preinscripció i del sorteig de places, encara queden algunes vacants. Les persones interessades poden sol·licitar-ho a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals.

Del 26 de juny fins a l'1 de setembre les instal·lacions municipals de Sant Pere i Sant Pau, Riuclar i Serrallo acolliran una nova edició de les tradicionals estades esportives. Els participants podran gaudir, en horari de 9 a 14 h de diferents jocs i propostes esportives. També s'ofereix un servei d'acollida gratuït de 8 a 9 h.

Les activitats estan adreçades a nens i nenes de 4 a 14 anys, repartits en grups d'infants (nascuts entre els anys 2013 i 2008) i juvenils (nascuts entre els anys 2007 i 2003). En total s'ofereixen 2.180 places, distribuïdes al llarg de deu setmanes per les tres instal·lacions. El preu de l'activitat és de 42,5 € / setmana.

Si es manté l'alta demanda per a les activitats juvenils, el Patronat Municipal d'Esports no descarta ampliar el nombre de places disponibles.

Segells de reconeixement d'administració oberta