Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Recepció al Team Adeslas i al benjamí masculí del Tarragona Handbol Club pels èxits recents

Recepció al Team Adeslas i al benjamí masculí del Tarragona Handbol Club pels èxits recents

Recepció al Team Adeslas i al benjamí masculí del Tarragona Handbol Club pels èxits recents

El Team Adeslas és campió del Mundial Challenge de Triatló, i l'equip benjamí masculí del Tarragona Handbol Club s'ha proclamat campió de Catalunya.
Recepció al Team Adeslas i al benjamí masculí del Tarragona Handbol Club pels èxits recents Recepció a l'Adeslas Team a l'Ajuntament de Tarragona
05/07/2017

Ahir a la tarda la consellera d'Esports, Elisa Vedrina, va presidir la recepció a dos clubs esportius de la ciutat que han obtingut recentment èxits significatius: el Team Adeslas i el benjamí masculí del Tarragona Handbol Club.

L'equip tarragoní Team Adeslas va quedar campió del Mundial Challenge de triatló, en categoria de relleus mixtes, en una prova celebrada el passat dissate 3 de juny a Samorin (Eslovàquia) consistent en 1,9 km de natació al riu Danubi, 90 km en bicicleta al costat del riu i 21,1 km de cursa a peu. Els integrants de l'equip són Lidia Claro, Juan Manuel Nieto i José Enrique Jiménez, dirigits per Wladimir Cirera. 

Equip benjamí masculí del Tarragona Handbol ClubD'altra banda, l'equip benjamí masculí del Tarragona Handbol Club aquesta temporada s'ha proclamat campió de Catalunya. Els membres d'aquest equip provenen del programa FIATEH (Formació i Integració Aurelio Tubilla Escola d'Handbol), que facilita que joves provinents de famílies vulnerables puguin practicar el seu esport favorit.

Segells de reconeixement d’administració oberta