Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Reunió de les ciutats seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Reunió de les ciutats seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Reunió de les ciutats seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

s’ha repassat l’estat de les obres a cadascuna de les localitats i s’ha informat de les signatures dels convenis amb el Consejo Superior de Deportes.
28/09/2017

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha presidit aquest matí la reunió de coordinació dels municipis seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que ha tingut lloc a l’Anella Mediterrània de Campclar.

A la trobada, que ha comptat amb una àmplia representació d’alcaldes i regidors d’esports dels municipis seus, s’ha repassat l’estat de les obres a cadascuna de les localitats i s’ha informat de les signatures dels convenis amb el Consejo Superior de Deportes del passat 18 de setembre i del conveni sobre el Pla Funcional de Salut que se signarà aquest octubre amb la Generalitat de Catalunya.

Entre d’altres, també s’ha parlat del Programa Cultural dels Jocs, el Programa Educatiu dels Jocs i el Pla de Senyalització i Millora de l’Espai Públic que s’estan confeccionat conjuntament. D’altra banda, també s’ha informat de la reunió de caps de missió i de l’assemblea general del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis que tindran lloc a Tarragona els dies 10, 11 i 13 d’octubre.

Segells de reconeixement d'administració oberta