Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Tarragona acull la 5a prova del Madison Beach Volley Tour 2017

Tarragona acull la 5a prova del Madison Beach Volley Tour 2017

Tarragona acull la 5a prova del Madison Beach Volley Tour 2017

El Tarragona International Cup –Trofeu Repsol– Memorial Maria Isabel Negueruela es disputarà del 10 al 13 d’agost a la platja de l’Arrabassada.
04/08/2017

El Tarragona International Open -Trofeu Repsol- Memorial M. Isabel Negueruela ha estat presentat aquest divendres 4 d'agost a l'Ajuntament de Tarragona. La presentació ha comptat amb la presència d'Elisa Vedrina, Consellera d'Esports; Luis García, director de Madison Sports Màrqueting; Josep Bertran, responsable de comunicació de Repsol Tarragona, i els jugadors del torneig Carles Mora, Javier Naya i Laura Pallarés. A més, familiars de la regidora M. Isabel Negueruela han volgut estar presents ja que aquesta prova portarà el nom de l'edil recentment desapareguda.

El Tarragona International Open -Trofeu Repsol- Memorial M. Isabel Negueruela se celebrarà del 10 al 13 d'agost a la platja de l'Arrabassada i comptarà amb un excel·lent programa esportiu, gràcies a les 54 parelles de 9 nacionalitats inscrites a la prova.

Aquest esdeveniment serà la cinquena prova del Madison Beach Volley Tour 2017, Circuit Nacional de Vòlei Platja, que ja ha recorregut les ciutats de Barcelona, ​​València, Ayamonte i Laredo.

A l'esdeveniment principal, que constarà de les competicions masculina i femenina de les parelles inscrites, s'afegeixen diferents activitats i animació per als més de 10.000 espectadors que s'espera que passin per les grades durant els quatre dies que durarà el torneig.

A més, els nens i joves tindran un espai protagonista en el Tarragona International Open - Trofeu Repsol - Memorial M. Isabel Negueruela a través de les diferents activitats programades en el marc del Madison Kids by Repsol, que inclourà un torneig i diferents clínics gratuïts amb el campió d'Espanya, Christian García, i dins del qual es donarà continuïtat al programa Ones Vives, que busca fomentar l'educació mediambiental i la conscienciació de la importància de la cura dels mars i costes, hàbitat natural del vòlei platja.

Aquest any el Tarragona International Open - Trofeu Repsol portarà a més el nom de Memorial M. Isabel Negueruela en homenatge a la regidora per la seva tasca, el seu suport i el seu treball en favor de l'esport del vòlei platja.

En les intervencions, la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha destacat l’encertada combinació d’un torneig professional amb una programació d’activitats infantil i familiar per fomentar l’esport base i apropar el vòlei platja a la ciutadania. Al mateix temps, la consellera ha assegurat que “a les portes dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, proves d’aquestes característiques serveixen per contribuir a posar Tarragona al mapa esportiu i a reiterar la capacitat logística de la ciutat per acollir aquestes proves”. Vedrina ha agraït especialment que el torneig reti un homenatge a la consellera Marbel Negueruela i n’ha destacat la seva qualitat humana i dedicació a la ciutat.

Per la seva banda, el director de Madison Sports Marketing, Luís García, ha destacat la tasca i el compromís de la consellera Marbel en el foment de l’esport i, especialment, del vòlei platja. Respecte a la prova, ha explicat que “es tracta de l’edició amb més nivell esportiu i major participació internacional”, i ha afegit que els resultats que obtinguin en el torneig tarragoní determinaran el rànquing pel campionat d’España.

Repsol és el principal patrocinador de l’esdeveniment i el seu responsable de comunicació, Josep Bertran, ha destacat la bona acollida del torneig a la ciutat i l’impuls i dinamització de les activitats que organitzen al voltant de les competicions esportives. Bertran també ha agraït el record i homenatge a Marbel Negueruela.

Aquesta és la cinquena edició del Madison Beach Volley Tour i el quart any que Tarragona es converteix en una de les seus d'un circuit que cada any cobra més importància i pes en el panorama del vòlei platja internacional.

Més informació: http://beachvolleytour.es/

Segells de reconeixement d'administració oberta