Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Tarragona seu del Mundial d'Hanbol Femení 2021

Tarragona seu del Mundial d'Hanbol Femení 2021

Tarragona seu del Mundial d'Hanbol Femení 2021

La Federació Internacional d'Handbol ha escollit a París la candidatura espanyola
30/01/2017

El Palau d'Esports de Tarragona, a l'Anella Mediterrània, serà una de les seus del Mundial d'Handbol femení de 2021. Aquest cap de setmana la Federació Internacional d'Handbol ha escollit a París la candidatura encapçalada per Granollers, com a organitzadora de la competició, imposant-se a la proposta d'Hongria.

El Mundial 2021 tindrà lloc la primera quinzena del mes de desembre i el nou pavelló tarragoní serà una de les seus dels partits, conjuntament amb Castelló de la Plana, Lleida, Badalona, Barcelona i Granollers, que organitzarà i coordinarà la competició. Encara no s'han concretat quins ni quants partits es disputaran a cada seu.

En el cas de Tarragona la candidatura remarcava que el Pavelló d'Esports de Tarragona és de nova construcció, que tindrà una capacitat per a 5.000 espectadors i que la ciutat, Patrimoni Mundial de la Humanitat, es troba molt ben comunicada gràcies a la proximitat dels aeroports de Reus i el Prat de Llobregat.

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, María Isabel Negueruela, ha mostrat la seva satisfacció per l'elecció: "És un orgull acollir una competició internacional de primer nivell com un mundial d'handbol. Les instal·lacions esportives que ens deixaran els Jocs Mediterranis com a llegat i la tasca que es fa per posicionar-se en l'àmbit del turisme esportiu ens permeten situar-nos com una ciutat atractiva per a aquests esdeveniments".

Tarragona ha participat en el procés d'elaboració de la candidatura i, per exemple, el passat desembre va acollir una reunió de tots els tècnics d'esports de les ciutats seu per preparar la visita d'avaluació de la Federació Internacional d'Handbol.

Segells de reconeixement d’administració oberta