Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Vuit empreses opten a construir la piscina de 50 metres de l'Anella Mediterrània

Vuit empreses opten a construir la piscina de 50 metres de l'Anella Mediterrània

Vuit empreses opten a construir la piscina de 50 metres de l'Anella Mediterrània

Abans de procedir a l’adjudicació, les empreses hauran de presentar una justificació econòmica
24/08/2017


Vuit empreses s’han presentat per optar a construir la piscina de cinquanta metres situada a l’Anella Mediterrània. Aquest matí, la Mesa de Contractació de l’Ajuntament de Tarragona ha obert el sobre amb les ofertes de les empreses i s’ha fet una classificació de les ofertes econòmiques. Abans de procedir a la proposta d’adjudicació de les empreses, la Mesa de Contractació sol·licitarà a les empreses una justificació de la seva oferta econòmica. A partir d’aquest moment es farà una validació de cada una de les propostes presentades i amb aquesta documentació que se’ls ha requerit. En un termini màxim de 10 dies es tornarà a reunir la Mesa de Contractació per decidir la proposta definitiva.

L’Ajuntament va obrir el període de licitació de les obres del complex el passat 4 d’agost per via d’urgència, donada la necessitat d’iniciar les construccions el com més aviat millor.

La piscina tindrà una llargada de 51,2 metres i una amplada de 25 metres. Serà descoberta i tindrà un espai de 6.145 metres quadrats a la superfície de la piscina.

El pressupost per construir la piscina olímpica és de 2,8 milions d’euros.

El finançament de la piscina de 50 metres va a càrrec del Govern de l’Estat i forma part del compromís signat el passat 25 d’abril per la vicepresidenta del Govern Espanyol.

El termini d’execució de les obres és d’un màxim de 6 mesos. L’inici està previst que sigui a finals de setembre o a principis d’octubre. La finalització de les obres serà a la primavera de 2018.

Segells de reconeixement d’administració oberta