Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 Avui, dilluns, recepció de la Secció de Rem del Club Nàutic de Tarragona

Avui, dilluns, recepció de la Secció de Rem del Club Nàutic de Tarragona

Avui, dilluns, recepció de la Secció de Rem del Club Nàutic de Tarragona

Pels èxits assolits a l'últim campionat d'Espanya
05/11/2018

La consellera d'Esports, Elisa Vedrina, presidirà aquest vespre la recepció que l'Ajuntament de Tarragona oferirà a diferents esportistes de la Secció de Rem del Reial Club Nàutic de Tarragona pels èxits assolits a l'últim campionat d'Espanya. L'acte tindrà lloc aquest dilluns a les 19 h al Saló de Plens del Palau Municipal.

En el darrer campionat estatal de rem olímpic, disputat a Banyoles el passat mes de juny, Glòria Queralt, Lourdes Torrell, Misercòrdia Vilallonga i Andrea Tamara Mazzanti van proclamar-se campiones de la categoria quatre scull veteranes femenina. Mazzanti, a més, també va aconseguir la medalla d'or en la categoria veterana skiff individual femenina.

D’altra banda, Daniel Múgica, Pau i Marc Franquet i Jordi Rodríguez van aconseguir la medalla de plata en la prova del quatre scull en categoria absolut/sènior masculina, mentre que Glòria Queralt i Misercòrdia Vilallonga també van fer plata a la prova de doble scull veterans femení.

En total, trenta-cinc esportistes del club van prendre part en el campionat en les categories juvenil, absolut/sènior i veterans.

Segells de reconeixement d'administració oberta