Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 Comunicat oficial

Comunicat oficial

Comunicat oficial

Un vehicle de l'organització dels Jocs Mediterranis, conduït per un treballador d'una empresa externa, s'ha vist implicat en un accident
Comunicat oficial Fotografia: Tarragona 2018
26/06/2018

 

Aquesta matinada, sobre les 23.45 h, ha tingut lloc un accident de trànsit al passeig Miramar de Salou on s'hi ha vist implicat un vehicle de l'organització dels Jocs Mediterranis, conduït per un treballador d'una empresa externa proveïdora de serveis, aliena al personal de l'organització i a l'estructura directa del Comitè Organitzador.

Arran de l'accident, un nen de 5 anys de nacionalitat irlandesa ha resultat ferit i ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El menor es troba ingressat a la UCI, en estat greu, però evoluciona favorablement.

En el moment de l'accident el conductor es trobava fora del seu horari laboral i va donar positiu en el control d'alcoholèmia. En un primer moment, el vehicle es va donar a la fuga, però el conductor es va presentar posteriorment a les dependències policials. L'empresa a la qual pertanyia el treballador l'ha apartat de tota activitat de manera immediata, pendent de les actuacions policials.

El Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis lamenta profundament els fets i es posa a disposició de la família i de totes les parts implicades.

Segells de reconeixement d’administració oberta