Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 El Patronat Municipal d'Esports ofereix més de 2.000 places per a les estades esportives d'estiu

El Patronat Municipal d'Esports ofereix més de 2.000 places per a les estades esportives d'estiu

El Patronat Municipal d'Esports ofereix més de 2.000 places per a les estades esportives d'estiu

El procés de preinscripció comença el dimarts 3 d’abril
El Patronat Municipal d'Esports ofereix més de 2.000 places per a les estades esportives d'estiu Cartell de les estades esportives d'estiu del PMET
28/03/2018

 

Aquest dimarts, 3 d'abril, comença el procés de preinscripció a les estades esportives d'estiu a les instal·lacions del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona.


Del 2 de juliol al 31 d'agost les instal·lacions municipals de Campclar, Sant Pere i Sant Pau i Part Baixa i Serrallo acolliran una nova edició de les tradicionals estades esportives. Els participants podran gaudir, en horari de 9 a 14 h de diferents jocs i propostes esportives. També s'ofereix un servei d'acollida gratuït de 8 a 9 h i, per a les activitats a Campclar, un servei de bus gratuït des de la plaça Imperial Tàrraco.


El calendari de les activitats és el següent:

  • Del 2 de juliol al 10 d'agost, a les instal·lacions esportives municipals de Campclar.
  • Del 2 de juliol al 31 d'agost, a les instal·lacions esportives de Sant Pere i Sant Pau
  • Del 2 de juliol al 31 d'agost, a les instal·lacions esportives de la Part Baixa i Serrallo.

 

Les activitats estan adreçades a nens i nenes de 4 a 14 anys, repartits en grups d'infants (nascuts entre els anys 2014 i 2009) i juvenils (nascuts entre els anys 2008 i 2004). En total s'ofereixen 2.120 places, distribuïdes al llarg de nou setmanes per les tres instal·lacions. El preu de l'activitat és de 45 € / setmana per als abonats al PMET i de 60 € per als no abonats.


El procés de preinscripció i inscripció consta de tres períodes diferents:

  • Del 3 al 10 d'abril, per als abonats al PMET.
  • Del 23 al 29 d'abril, per a les persones empadronades a la ciutat de Tarragona que no són abonades al PMET.
  • A partir del 14 de maig, per al conjunt de la ciutadania.

 

Totes les preinscripcions s'han de realitzar presencialment a qualsevol de les sis instal·lacions esportives municipals repartides per la ciutat (Campclar, Riu Clar, Part Baixa i Serrallo, Sant Pere i Sant Pau, Bonavista i Sant Salvador).

Segells de reconeixement d’administració oberta