Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 Els Clubs Esportius i els Municipis Seu del Territori s'impliquen en la captació final de voluntaris dels Jocs

Els Clubs Esportius i els Municipis Seu del Territori s'impliquen en la captació final de voluntaris dels Jocs

Els Clubs Esportius i els Municipis Seu del Territori s'impliquen en la captació final de voluntaris dels Jocs

Fins a finals de gener s'han programat xerrades informatives per fer una última crida a totes les seus i detectar amb els clubs voluntaris específics de suport a les competicions
Els Clubs Esportius i els Municipis Seu del Territori s'impliquen en la captació final de voluntaris dels Jocs Xerrada informativa amb els clubs d'atletisme del territori (Foto: Tarragona 2018).
17/01/2018


Els Jocs Mediterranis estan duent a terme durant tot aquest mes de gener una programació de xerrades informatives amb clubs i seus per fer una última crida a totes les persones interessades a formar part de la borsa de voluntariat dels Jocs, que posarà el seu punt final el pròxim 22 de gener.

D'una banda, el Departament de Voluntaris de Tarragona 2018 ha programat xerrades amb els clubs de totes les disciplines esportives dels Jocs que existeixen al territori. L'objectiu és comptar amb la participació de tots ells a través de la implicació de voluntaris específics esportius vinculats a l'àrea de suport a les competicions dels Jocs. Aquestes trobades s'han gestionat a través de les federacions territorials de cada esport. En aquest sentit, la setmana passada va tenir lloc la xerrada amb els clubs d'atletisme en la que hi van representants dels clubs Atletes d'Altafulla, secció d'atletisme del Club Gimnàstic, Club Atletisme Tarragona, Reus Ploms, UA Montsià, C.E. Alliberadrenalina, CA. Runners Tgn, Club Atletisme Toredembarra i Club Atletisme Cambrils. Avui dimecres hi ha prevista la trobada de bàsquet 3x3.

D'altra banda, des dels municipis seu també s'han convocat reunions informatives per animar als ciutadans que tinguin interès a formar part de l'equip de voluntaris de Tarragona 2018, a inscriure's a la borsa abans que aquesta tanqui pròximament. Fins al moment s'han dut a terme xerrades a Cambrils, Vila-seca, Valls i El Vendrell, mentre que a Torredembarra, La Selva del Camp, Calafell, Constantí i El Morell ja han estat programades.

Campanya #ViuelsJocs
Paral·lelament a aquestes trobades, l'organització dels Jocs continua amb la campanya comunicativa #ViuelsJocs, que ha propiciat que més de 177 persones s'hagin inscrit a la borsa en només 7 dies. Aquesta campanya estarà vigent fins al pròxim 22 de gener, dia en què la borsa de voluntariat tancarà després de més de quatre anys estant operativa. A partir d'aquesta data es donarà per finalitzada la fase d'inscripció i captació de voluntaris i s'iniciarà la fase operativa, que consistirà, entre altres coses, a realitzar formacions específiques, assignar àrees de voluntariat i definir posicions i necessitats concretes dels Jocs.
Les inscripcions a la borsa, que compta actualment amb més de 7.000 persones, es poden seguir fent fins llavors a través del web www.voluntaris2018.cat

 

Segells de reconeixement d’administració oberta