Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 La II Trobada Lúdica de les escoles de Ponent reunirà divendres més de 800 infants a l'Anella Mediterrània

La II Trobada Lúdica de les escoles de Ponent reunirà divendres més de 800 infants a l'Anella Mediterrània

La II Trobada Lúdica de les escoles de Ponent reunirà divendres més de 800 infants a l'Anella Mediterrània

22/02/2018

Un total de 825 alumnes de 13 centres educatius dels barris de Ponent participaran aquest divendres, 23 de febrer, a la II Trobada Lúdica de les Escoles de Ponent de Tarragona, que se celebrarà a l’Anella Mediterrània de Campclar, epicentre dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

La jornada concentrarà a Campclar centenars d’infants d'entre 11 i 13 anys guiats pels seus professors d'Educació Física, conjuntament amb mig centenar d'estudiants voluntaris de Batxillerat dels instituts de la zona i alumnes del Grau Superior d'Animació d'Activitats físiques i esportives de l’Institut  Cal·lípolis. L'objectiu és que durant un matí comparteixin jocs i convisquin amb l'esport en l'espectacular espai obert que ofereix l'Anella dels Jocs.

Les proves esportives es realitzen en grups col·laboratius entre alumnes dels diferents centres i no són competitives. La idea és crear un espai d’intercanvi i de convivència entre alumnes de tots els centres de Ponent. La jornada conclou amb una masterclass de zumba per a tots els participants. L’activitat, adreçada als alumnes de 6è i de 1r d’ESO, ha estat preparada i dissenyada pels  60 alumnes del cicle formatiu d’activitats físiques i esportives.

La trobada lúdica entre les escoles i instituts d’aquesta zona ha estat organitzada i coordinada pel Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona i l’Institut Cal·lípolis. Aquesta jornada sorgeix d’una comissió de treball en la qual hi participen professors d’educació física dels centres educatius, la coordinadora del Pla Català d’Esports a l’Escola, professors de l’institut Cal·lípolis  i tècniques del Pla Educatiu d’Entorn. L’objectiu d’aquesta comissió, que fa dos cursos que es reuneix, és la de dinamitzar i potenciar el treball en xarxa de les activitats esportives.

Els centres participants són: Institut Collblanc, Escola Bonavista, Col·legi Joan XXIII, Escola Ponent, Escola Mediterrani, Escola Campclar, Institut Campclar, Escola Els Àngels, Escola Torreforta, Col·legi La Salle-Torreforta, Institut Torreforta, Escola La Floresta, Escola Riu Clar i Institut Cal·lípolis CFGS Animació activitats físiques i esportives.

Segells de reconeixement d’administració oberta