Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 La ministra Meritxell Batet inaugura la piscina de 50 metres de Campclar

La ministra Meritxell Batet inaugura la piscina de 50 metres de Campclar

La ministra Meritxell Batet inaugura la piscina de 50 metres de Campclar

La instal·lació acollirà les competicions de natació i waterpolo dels Jocs Mediterranis
La ministra Meritxell Batet inaugura la piscina de 50 metres de Campclar La ministra Batet i l'alcalde Ballesteros amb els esportistes que van gaudir per primera vegada de la piscina de 50 metres de Campclar. Foto: Mauri.
18/06/2018

La ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, acompanyada de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va inaugurar dissabte al matí la piscina de 50 metres de l'Anella Mediterrània de Campclar. La inauguració va comptar amb una exhibició per part de nedadors i nedadores del Club Natació Tàrraco, a més de la descoberta de la placa i el recorregut per les noves instal·lacions. L'alcalde va explicar "avui és un gran dia, inaugurem la piscina de 50 metres a l'epicentre de l'Anella Mediterrània, un equipament necessari per als Jocs Mediterranis i per la ciutat" destacant que "la unitat institucional al voltant d'un projecte que ens uneix com són els Jocs Mediterranis". La Ministra, per la seva banda, va afirmar que la inauguració és "una mostra de la bona tasca realitzada entre totes les forces polítiques amb uns resultats que revertiran en la ciutat i el territori".

La piscina de 50 metres, la primera d'aquestes característiques a la ciutat, acollirà les competicions de natació i waterpolo dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Segells de reconeixement d’administració oberta