Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 La segona fase de la LaLiga Genuine arriba aquest cap de setmana a Tarragona

La segona fase de la LaLiga Genuine arriba aquest cap de setmana a Tarragona

La segona fase de la LaLiga Genuine arriba aquest cap de setmana a Tarragona

L'alcalde Ballesteros ha assegurat que la creació del Nàstic Genuine "és una de les millors notícies de la història del club més enllà dels èxits o les gestes esportives"
16/01/2018


La segona fase de LaLiga Genuine arriba aquest cap de setmana a Tarragona i Salou. Divendres, a les 20 hores, es farà la cerimònia d'inauguració al Nou Estadi, mentre la competició es disputarà dissabte en horari de matí i tarda i diumenge al matí al Complex Esportiu Futbol Salou.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el president del Nàstic, Josep Maria Andreu i el responsable de l'organització de la competició, Juanjo Rovira, han explicat en una roda de premsa a l'Ajuntament de Tarragona els detalls més destacats de LaLiga Genuine. L'alcalde ha assegurat que la creació del Nàstic Genuine "és una de les millors notícies de la història del club més enllà dels èxits o les gestes esportives". I ha afegit: "El Nàstic ha escrit pàgines extraordinàries a la història d'aquesta ciutat i ens sentim orgullosos d'aquest nou projecte que és Laliga Genuine perquè és un projecte que ha nascut a Tarragona, que traspassa fronteres i resumeix perfectament els valors que s'han de traslladar a la societat".

Per la seva part, el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ha repassat el naixement i creixement del Nàstic Genuine i el fet que, a partir d'un projecte local, LaLiga hagi creat una competició amb 18 equips. "És un projecte que ens omple de satisfacció, perquè el que va començar com una il·lusió ara ja és una realitat", ha afegit.

El president del Nàstic també ha anunciat que hi ha altres clubs interessats a poder jugar la competició. I ha fet una crida als ciutadans que vagin a veure els partits i a donar suport a tots els equips de la lliga, en especial als jugadors del Nàstic.

Per acabar Juanjo Rovira ha explicat els detalls tècnics de la competició. "Aquesta fase serà la més especial de les quatre que es juguen aquesta temporada 2017-2018" i ha destacat la qualitat de totes les instal·lacions que permet que entre l'allotjament, els hotels de Port Aventura, i la competició, el Complex Esportiu Futbol Salou, hi hagi mínimes distàncies. Rovira ha assegurat: "Tarragona serà seu durant molts anys de LaLiga Genuine".

La primera fase de LaLiga Genuine es va jugar el mes d'octubre a Vila-real i després de passar per Tarragona aquest cap de setmana tindrà dues fases més a Mallorca el mes de març i a Vigo el mes de juny. Hi participen 18 equips que es reparteixen en diferents grups de competició. El Nàstic jugarà tres partits: CA Osasuna-Nàstic (dissabte 20 a les 12 h), Nàstic-RC Deportivo (dissabte 20 a les 18 h) i Córdoba-Nàstic (diumenge 21 a les 11 h).

Segells de reconeixement d’administració oberta