Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 L'Alcalde inaugura la remodelació del Complex Esportiu de Campclar

L'Alcalde inaugura la remodelació del Complex Esportiu de Campclar

L'Alcalde inaugura la remodelació del Complex Esportiu de Campclar

Inclou la nova piscina municipal preparada per a la celebració de Tarragona 2018
L'Alcalde inaugura la remodelació del Complex Esportiu de Campclar Aquest matí, durant la inauguració de la remodelació del Complex Esportiu Campclar. Foto: Mauri.
21/03/2018

L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet,  han inaugurat aquest matí la remodelació de la piscina municipal de Campclar amb motiu dels Jocs Mediterranis, que se celebraran del 22 de juny al dia 1 de juliol.

L'acte ha tingut lloc a les 12 del migdia, al Complex Esportiu Campclar, on s'ha descobert la placa d'inauguració i després de visitar les instal·lacions, els parlaments de la consellera i presidenta del Patronat Municipal d'Esports, Elisa Vedrina; el president de la Diputació, Josep Poblet, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.


Les obres al complex esportiu de Campclar han consistit en la reforma integral dels vestidors de la piscina i de la zona de serveis de la instal·lació poliesportiva. Entre les millores destaquen l'accessibilitat, la climatització i l'eficiència energètica; una major presència de la llum natural gràcies a l'habilitació d'un pati central; l'ampliació de la zona disponible per a gimnàs i activitats dirigides, que han passat dels 300 metres quadrats als prop de 700; la construcció d'una zona de sauna i banys de vapor i la remodelació integral del vestíbul, la infermeria, el bar i l'espai d'administració.

En total s'han remodelat 1591 metres quadrats de la planta baixa i 982 del primer pis. El complex esportiu es va reobrir al públic el passat mes d'octubre.


Les obres de millora han tingut un cost d'1.165.928 €, que ha aportat la Diputació de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta