Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 Les instal·lacions de Vinding acolliran entrenaments de les proves de triatló dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Les instal·lacions de Vinding acolliran entrenaments de les proves de triatló dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Les instal·lacions de Vinding acolliran entrenaments de les proves de triatló dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Les instal·lacions de Vinding acolliran entrenaments de les proves de triatló dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 Signatura de l'acord. Foto: Mauri
04/06/2018


L'alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, i el director general de Viding Fitness, Jaime Gross, van signar divendres a la tarda un acord de col·laboració entre l'ens i l'empresa esportiva.

L'acte ha comptat amb la presència de Xavier Farriol en representació de la Universitat Rovira i Virgili i de la nedadora Mireia Belmonte, ambaixadora de la marca Viding i participant, en poques setmanes, a les de natació dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

L'acord preveu que Viding es compromet a cedir gratuïtament a la Fundació Tarragona 2017 l'ús de la piscina del Complex Esportiu Sant Jordi perquè pugui utilitzar-se com a seu d'entrenament de la prova de natació de la competició de triatló dels Jocs Mediterranis. Els esportistes també podran fer ús dels altres espais del complex necessaris per realitzar els entrenaments (vestuaris, etc.).

Segells de reconeixement d’administració oberta