Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 Les llars d'infants municipals celebren aquest diumenge una jornada lúdica familiar a l'Anella Mediterrània

Les llars d'infants municipals celebren aquest diumenge una jornada lúdica familiar a l'Anella Mediterrània

Les llars d'infants municipals celebren aquest diumenge una jornada lúdica familiar a l'Anella Mediterrània

Entre les activitats destaca un ball de zumba i una cursa solidària en benefici d’UNICEF
Les llars d'infants municipals celebren aquest diumenge una jornada lúdica familiar a l'Anella Mediterrània Cartell promocional de l'activitat.
20/04/2018

L'Anella Mediterrània reunirà aquest diumenge més de 300 persones a la diada 'L'Anella Petita', una jornada familiar de les llars d'infants municipals. Durant tot el matí hi haurà activitats per a la canalla, entre les quals sobresurt una cursa solidària a favor d'UNICEF.

A partir de les 10 h, un total de 138 infants acompanyats dels seus familiars realitzaran una gimcana de descoberta de l'entorn, un ball de zumba i un esmorzar per a tots els assistents, entre tots els assistents.

Poc després del migdia els infants i els pares i mares que vulguin podran participar en la cursa solidària "Gotes pel Níger", en benefici d'UNICEF. El preu de la inscripció és d'un euro, i tots els diners recaptats es destinaran a aquest programa que treballa per fer arribar aigua potable a les escoles d'aquest país africà.

El programa de la jornada és el següent:

  • 10.00 h  Arribada de les famílies
  • 10.15 h  Tallers i visita a l'Anella
  • 11.30 h  Esmorzar conjunt
  • 12.00 h  Parlaments d'autoritats
  • 12.15 h  Cursa Unicef
  • 12.30 h  Lliurament de premis als participants de la cursa
  • 12.40 h  Taller de zumba amb la participació de Tarracvs
Segells de reconeixement d’administració oberta