Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 Lliurament del V Memorial Pere Valls Recasens

Lliurament del V Memorial Pere Valls Recasens

Lliurament del V Memorial Pere Valls Recasens

Va tenir lloc ahir, dia 15, a la Sala Joan Baptista Plana de la Casa Canals
Lliurament del V Memorial Pere Valls Recasens Foto: Mauri
16/11/2018

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Club Gimnàstic, Josep Maria Andreu, van presidir ahir el lliurament del V Memorial Pere Valls Recasens, a la Sala Joan Baptista Plana de la Casa Canals.

Els reconeixements han estat els següents:

  • Guardons a trenta atletes de la Secció d'Atletisme del Club Gimnàstic (corredors, llançadors de javelina i llançadors de martell).
  • Quatre distincions especials: reconeixement a la trajectòria esportiva al jutge àrbitre Ferran Adell; reconeixement a la trajectòria esportiva a la llançadora de martell Berta Castells; reconeixement al suport i a la dedicació a l'esport al cap de la Representació Territorial de l'Esport a Tarragona, Joan Plana, i reconeixement a l'esport inclusiu a l'Escola Solc.
  • Premi Pere Valls Recasens per a l'atleta Laura Centella, corredora dels 400 metres del Club Gimnàstic.

L'acte ha comptat amb la interpretació de diferents peces musicals a càrrec de l'Estudi de Música.

El Premi Pere Valls Recasens (1930-2011) porta el nom de qui fou directiu del Club Gimnàstic durant 25 anys, jutge nacional d'atletisme i persona molt implicada dins del món associatiu de la ciutat. Amb aquests guardons, el Club Gimnàstic vol posar en valor la feina que moltes persones i entitats, tant de Tarragona com del territori, fan tant de manera professional com altruista. També vol transmetre els valors del l’esport als joves esportistes.

Segells de reconeixement d’administració oberta